Tirnak eti kopartmak

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
Kucuklugumden beri tirnaklarimin etrafindaki etleri kopariyorum. Bilincli bi sey degil farkinda olmadan tirnaklarimla soyuyorum o kisimlari. stresten desem evet su an stresliyim yalniz yasiyorum yurtdisindayim ailemden uzagim zor bir bolumde egitim aliyorum vs. Sorunlarim var ama kucukken de yapardim kucukken ne kadar stresi olabilir ki insanin. psikolojik bi sorun farkindayim ama bulundugum yerde yardim alabilecegim biri yok malesef. surekli kanayip duruyolar artik cok yiprandilar hassaslastilar. Durdugum yerde sigara icerken kitap okurken biriyle konusurken tv izlerken yolup duruyorum. Yardimci olabilecek biri var mi? Bu kotu aliskanligimi nasil yenebilirim? Ya da psikolojik acidan bu durumun sebebi ve adi nedir?

Bende çocukluktan itibaren vardı.Annem korkuturdu doktora kestirecem diye.Bikmistı kadıncağız yara olurdu tırnaklarım,parmaklarım.Benim bu üniversiteye kadar devam etti.Aklıma parmaklarıma bant sarmak geldi.Evdeyken ve gece uyurken bantliyordum parmak uçlarımı.Zamanla geçti bu durum.Şimdi elim gene gidiyor koparmaya ama o zamanlar gibi değil.Yanımda manikür pensi taşıyoru.

Bende çocukluktan itibaren vardı.Annem korkuturdu doktora kestirecem diye.Bikmistı kadıncağız yara olurdu tırnaklarım,parmaklarım.Benim bu üniversiteye kadar devam etti.Aklıma parmaklarıma bant sarmak geldi.Evdeyken ve gece uyurken bantliyordum parmak uçlarımı.Zamanla geçti bu durum.Şimdi elim gene gidiyor koparmaya ama o zamanlar gibi değil.Yanımda manikür pensi taşıyoru.

cevabınız icin tesekkur ederim, yarın denicem mutlaka:)

Oje suruyorum ben en azından aklıma gelsin bak ojeli olunca guzel gorunuyor kopartma diye.Acı oje surunce parlatıcı gıbı oldugunudan acı macı demeyip koparıyordum hep.Sımdı bıraz daha ıyı.

Sen yine elinle koparıyormuşsun ben dişlerimle koparıyorum küçüklüğümden beri resmen orda güzel güzel duran eti dişlerimle koparıyorum hiç acı hissetmiyordum psikopat mıyım ben yaa... Şimdi biraz azaldı arkadaşlarım çok kötü görünüyor diye diye kendimi koparmamaya motive ettim. Sinirli stresli olduğumda malesef yine yapıyorum engel olamıyorum buna bir türlü

Bende koparıyorum, elimle de dişlerimle de istemsizce etleri koparıyorum sürekli. Hep kanıyor tırnak kenarlarım. Zaten tırnaklarım güzel değil, bir de ben iyice mahvediyorum. Çözüm bulan bana da anlatsın.

aynı dert bende de var yaa küçüklüğümden beri hem tırnak uyiorm hem de etleri koparıorum :(

nişanlım bana tırnakların çok kötü dediğinde ne güzel bırakmıştım uzamıştı ne yiordum ne de koparıyordum... 1 sene dayandım bıraktım dedim veee nişanlım birgün tırnakların çok uzun elim yüzüm çiziliyor batıo dedii ben de alışkanlığıma dewam ettim.. suç yine ondaa :(

Back
X