• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak İzi Geçer Mi?

Difference1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
2
0
1
29
Yaklaşık olarak 5 yıl önceden oluşmuş bi tırnak izi var yüzümde.O zamanlar takmıyordum ama şu aralar takmaya başladım.Nasıl geçer bu? Kesin bi çözümü var mıdır?

Yaklaşık olarak 5 yıl önceden oluşmuş bi tırnak izi var yüzümde.O zamanlar takmıyordum ama şu aralar takmaya başladım.Nasıl geçer bu? Kesin bi çözümü var mıdır?
Kesin çözümü bilmiyorum ama aleovera'lı kremler var onları dene derim.. Ablamin yüzünü kedi yarmisti dikislikti nerdeyse onu surdu şimdi hicbisey kalmadı yüzünde ha bir de eczanelerde kesik yaraları geçsin diye kremler var bir sor istersen benim dikiş izine baya yardımcı olmuştu

benim de yüzümü küçük yeğenim tırnaklamıştı. hem de düğün öncesi. o kadar takıyordum ki kafama. eczaneden contraktubex diye bir krem aldım. her gün sürdüm . önceleri kırmızılığını aldı. ama zamanla baktım ki o tırnak yerindeki boşluk geç de olsa kendi kendine doluyo. benim dediğim olay 3 sene öncesi. ama şuan çok yakından bakınca belli biraz farkediliyor . o kadar.. takma kafana. geçiyor gerçekten.

benim de yüzümü küçük yeğenim tırnaklamıştı. hem de düğün öncesi. o kadar takıyordum ki kafama. eczaneden contraktubex diye bir krem aldım. her gün sürdüm . önceleri kırmızılığını aldı. ama zamanla baktım ki o tırnak yerindeki boşluk geç de olsa kendi kendine doluyo. benim dediğim olay 3 sene öncesi. ama şuan çok yakından bakınca belli biraz farkediliyor . o kadar.. takma kafana. geçiyor gerçekten.
Fiyatı nedir kremin? Bir de çok kaşıntı yaptıgı falan yazıyor doğru mu?

Fiyatı nedir kremin? Bir de çok kaşıntı yaptıgı falan yazıyor doğru mu?
devlet ödemiyor bu kremi.o zaman için 60 tl idi. şuan vardır 70 lira. ayrıca devlet ödüyo mu diye bir öğren. yanlış hatırlamıyorsam artık ödüyo sanırım. evet yapıyor ama alerji tarzı bi kaşıntı değil. herkeste aynı etkiyi gösterir mi onu da bilemiyorum ayrıca

Konu güncel mi bilmiyorum fakat kremin ismi CONTRACTUBEX ben de kardeşim 11-12 yaşındayken yüzünü tırnaklamıştım istemeden ve yanağında 3-4 santim kadar bir yara izi kalmıştı ertesi gün internetten okuyup eczaneden almıştım bu kremi iki ay kadar düzenli kullandı akşamları yatmadan önce sürüyordu çünkü güneşe çıkılırsa iz kalır vs denmişti neyse işte o şekilde kullandı gözle görülür şekilde azaldı iz ama uzun süreli kullanmadığı için tamamen fayda sağlamadı çünkü uzun vadede etkili bir krem...

Back
X