Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çok tatlılar cok begendim de şunu anlamadımm, o küpenin arka kısmı nasıl duruyor vidasını takıyor muyuz? yoksa eğiyor muyuz arkadaki küçük demiri...kaba durmaz mı vidasını takınca
demek ki :))) ben ilk yaptığımda kimsede görmemiştim.zaten 15 yıl önce internet kullanımı çok kısıtlıydı.neden olmasın diye deneyip beğendiğim bir uygulama oldu.bir kaç yıldır tırnaklar için çeşitli uygulamalar oluyor bende eskiden daha sık yapıyordum şimdi hatırlayınca hala gencim ya hu diyip tekrar yapmaya başladım.sizlerlede paylaşmak istedim.
çok tatlılar cok begendim de şunu anlamadımm, o küpenin arka kısmı nasıl duruyor vidasını takıyor muyuz? yoksa eğiyor muyuz arkadaki küçük demiri...kaba durmaz mı vidasını takınca
bazı küpeler çok iyi oturuyor tırnağa vidaya gerek kalmıyor.zaten küpe yeri genişlemiyor onun için zorlama olmadıktan sonra yerinden çıkması zor.tedbir amaçlı olarak vida kullanabilirsiniz.vida olarak plastik şeffaf olanlar var tercih edebilirsiniz.