Tırnak yemeyi bırakmazsam eşim başımın etini yiyecek.

yenen tırnaklar mideye mi gönderiliyor, yoksa püüü diyerek halıya, koltuğa mı saçılıyor ? :1:
hayır bu önemli :23:

Bende de o sorun vardı sürekli oje sürmeye başladım artık ojeyi yemeye başlamıştımmm:) sende sürekli tırnak makasıyla kısa kes o zaman yiyecek tırnak bulamazsın aman ha yiyecek tırnak bulamayınca ayak tırnaklarını falan yiyim deme:)))

ben 4-5 yıl hatta acı oje sürdüm öyle yedim :50:
uzatıp törpüyle düzeltmeye başladım, bir de tırnak güçlendirici sürdüm ki yemeye çalışırsam sert gelsin yapamıyım diye :1:
bende işe yaradı, asla ve asla başlamam herhalde çünkü artık çok tiksinç bişi geliyor :27:
+
yenmiş tırnak görüntüsü çok kötü gerçekten...

ben de 24 yaşındayım.ben de sadece düğünümde güzelce uzattım,benim de eşim elime vuruyo,hem de baya sert,sıkıyo,sökerim bunları diyo vs vs :27:
yazdıklarını okuyunca ben yazmışım gibi hissettim..kendimi bildim bileli yedim..artık bıraktım ama...bu sefer de kenardaki etlere dadandım,ara sıra tırtıklıyorum..

tırnaklarımı tırnak makasıyla kesmeyi öğrendim artık.kesnlikle yemiyorum.psikolojik herşey..kendi kendimi utandırdım.kaç yaşında kızım hala tırnak yiyorum,böyle el mi olur böyle tırnak mı olur diye diye bıraktım..eşimle sevgiliyken çok utanırdım,yavaş yavaş bıraktım çok şükür..
hala tam olarak yapısı düzelmedi,eee yılların yenmişliği var :27: ama düzelecek,azimliyim :9:
sık sık ellerine,tırnaklarına bak ve kendinden utan!! iğrenç olduğunu düşün!

bende 24 yaşındayım bu durum bende çocukluktan beri değilde üniversite sınavlarına girişte oluşmaya başladı tüm tırnıklarımı değil ama aradan seçiorm bende etleri filan öyle biçimsizlik.meşgul olunca işte güçte çalışınca geçiyor benmkisi ama hiç bir zaman düzelmedi hep aradan yenmiş bir tırnak çıktı =). bir de şu oje disklerine heves etmiştim güzel bakımlı tırnaklarım olur süslerim diye ama ondanda geçti hevesim. erkek arkadaşımda yediğimi gördüğü anda ısırıyo tırnağımı ağlıyorum acısından sonra yine başlıyorum.çözümsüz bi şey oldu bendeki =)

ne yazıkki bende de aynı sorun var, tv izlerken yiyorum, stres anımda yiyorum, acı oje denedim, fayda etmedi, onu da yedim.güzel ojeler sürdüm hergün kısacık tırnaklarıma, ama namaz kılınca çıkarmak gerekiyor, o da olmuyor, psikologa gitmek açıkçası işime gelmiyor.takma tırnak da denemedim, hoşlanmıyorum.bir ara dayandım yemedim güzel ojelr sürdüm maniküre gittim sürekli tam istediğim gibi oldular, ama kenarından köşesinden etleirnden yemeke kemirmeye başlıyorım :S biliyorum çok kötü bir durum......ama farkında olmuyorum.:26::18:...

Back
X