• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları Tırnak yiyen bebek

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

Emira SY

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
11.972
28.956
598
Oğlum 16 aylık ve tırnaklarını dişiyle koparıyor. Dişi kaşınıyor o yüzden eli hep ağzında diyordum ama annem geçen hafta tırnağını kopardığını fark etti. Ben de bugün bariz olarak emin oldum çünkü ağzından tırnak çıkardım...

Çevresinde bunu yapan yok taklit ediyor desem. Çalışıyorum günde 6saat bakıcıya bırakıyorum psikolojisi mi bozuldu bilmiyorum çok üzgünüm.

Acı oje mi sursem dedim ama bu kadar ufak bebeğe olur mu? Çocuk doktoruna mi sorayım psikiyatrist e mi sorayım bilemedim. Var mı başına gelen?

Oğlum 16 aylık ve tırnaklarını dişiyle koparıyor. Dişi kaşınıyor o yüzden eli hep ağzında diyordum ama annem geçen hafta tırnağını kopardığını fark etti. Ben de bugün bariz olarak emin oldum çünkü ağzından tırnak çıkardım...

Çevresinde bunu yapan yok taklit ediyor desem. Çalışıyorum günde 6saat bakıcıya bırakıyorum psikolojisi mi bozuldu bilmiyorum çok üzgünüm.

Acı oje mi sursem dedim ama bu kadar ufak bebeğe olur mu? Çocuk doktoruna mi sorayım psikiyatrist e mi sorayım bilemedim. Var mı başına gelen?

Merhaba, acaba oğlunuzu kaç ay emzirdiniz?

Back
X