tiroid hakkında bilgisi olan yardım

nokasem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
43
0
46
Kocaeli
arkadaslar 5.5 aylık hamileyim troidim hamilelikten önceki testte normaldi sonra bir yükseldi sonra yine düştü şimdi yine yüksek çıktı 5-6 gibi

doktor şimdi bir hap verdi ama ya şimdiye kadar bebeğe zarar verdiyse
internetten araştırdım biraz zeka özürü yapabilir fılan diyo
bilen varsa nolu cevap versin tehlikelimi

neeeeeeee zeka özürlü mü.ama ben de troid hastasıyım ve ilacı mı içmezsem zatan ben zeka özürlü olurum.kullannadığım zaman ben bende değilim düşün öyle hem zannetmiyorum zararlı olacağını.ben levotiron kullanıyorum ömür boyu da kullanacam.sana ne verdi

mrb;nokasem ben 3 yıldan beri tiroidle uğraşıyorum çok araştırdığım için bilinçli bir hasta olduğumu düşünüyorum ve tiroid ilacı hamilelikte çok önemli sen 5-6 ya çıktı demişsin ama o değerin 2nin altında olması gerekiyor ve her ay tiroid tahlili yaptırman gerekiyor ay,ay değerler değişebiliyor ve doktor ilacın dozajını değiştirebiliyor bence sen en iyisi bir endokrin uzmanına çık o seni bilgilendirir.
bende hamileyim ve 8 aydayım nisanda doğum var bende her ay tahlilimi yaptırdım levotiron kullanıyorum.çok geçmiş olsun ilacını sakın bırakma!!!

değil mi canım ilacın bebeğe zararlı olmaması lazım.aksine onu almazsak halimiz harap.ben de kullanıyorum günde 1.5 levotiron.o benim hayat arkadaşım artık.

Arkadaşlar yanlış anlattım sanırım ilacın zararı olur demek istemedim tiroidden bahsediyorum ben tiroid yüksekliği zeka özürü yaparmış ama benim hamilelikte çıktı
ben ilacı kullanmaya yeni başladım 5 aylıkken şimdiye kadar tiroid bebege zarar vermişmidir demek istemiştim

Canım Rabbimin izniyle hiçbirşey olmaz içini bulandırma ben haşimato troit hastasıyım hamile kaldığımda ilaç kullandığım halde 11 lere yükselmişti hemen düşürdük tabi ben kötü düşünmüyorum Allahımn izniyle sağlıklı bebeklerimiz olur... nisanda benimde doğumum:)) Rabbim senide hayırlısıyla kurtarsın bebeğini sağlıkla kucağına al...

canım ben de haşimato hastasıyım eutrox kullanıyorum. hamile kalman zor oldu mu

Cnm korkma ilaca başlamışsın zaten.Bende de hamilelikte ortaya çıkı ben de düzenli olarak eutrox kullanıyorum.Devamlı olarak kan testiyle doktor her ay takip ediyor hormonlarını...

hiç telaş yapmayın kzlar bende trioid hastasıyım hamilelikde sürekli ilaç aldım ve doğum yapalı 17 gun oldu sağlıklı bi bebeğim oldu. kötü düşünmeyin trioid hastalarına genelde hamileliğin 22.haftasında ayrıntılı ultrason isteniyor bebeğin tüm organlarına bakılıor bende öyle oldu ve size rapor veriliyor bi sorun olmadığına dair.

arkadaslar ben ilaçtan kormuyorum ilacın zararı yok onu biliyorum ben 5 aya kadar çocukta bir problem meydana getirişmidir acaba diye endişe ediyorum IQ SU DAHA DÜŞÜK OLUYOMUS filan yazıyo hatta zeka özürlü diyo nette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…