• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiroid sorunu

gunesss123

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
54
Puanlar
13
Selamlar,

1,5 ay önce rastgele tiroidimin yüksek olduğunu öğrendim. tiroid ilacına başlamıştım gebelik planım olduğu için.4 küsürlerdeydi. Neyse bugun tekrar baktırdım 3e düşmüş ilacı 25 mg alıyordum. 2,5 altı olması lazım sanırım ayrıca bi kaç gün once hamile olduğumu öğrendim. Dr 4 gün 50 3 gün 25 al dedi. Böyle bi durum yaşayan var mı? Diğer konularda gördüğüm hep 50 den devam edilmiş. Düşmez diye korkuyorum acaba baska dr mı gitsem

ilacı sabah aç karnına kahvaltıdan 30-60 dakika önce mi alıyorsunuz?

İlacı sabah 7 de içiyorım kahvaltı etmem 11-12
aslında emilim süresi de iyi ben de bu aralar kahvaltıdan hemen önce içtiğim için tiroid biraz yükselmiş. çok acıktığım için yarım saat bile bekleyemiyordum yani. 25’in yarısını içiyordum şimdi tamamını içiyorum. çünkü değerim 3 küsürlere çıkmış. benimki de hamilelikten önce 3 küsürlerdeydi 25’in yarısıyla 0.700’lere düştüğü oldu hep 2.5 altındaydı sizin dozda sıkıntı var sanırım değerinize göre doz planlaması yapan iyi bir doktora gidin tiroid çok önemli

Back
X