Tiroid

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
2kez dusuk yaptim simdi hamileyim 4haftalik eski kulladiigim tiroid ilacimi simdide kullansam sorun olurmu ??

Doktoruna sor bence bana doktorum devam et demişti kızımı kaybedince

2kez dusuk yaptim simdi hamileyim 4haftalik eski kulladiigim tiroid ilacimi simdide kullansam sorun olurmu ??
Tekrar dahiliye doktoruna gitmelisin canım dozunu ayarlar bende öyle yaptım kafana göre kullanma

Boyle bir sorunun cevabi icin hamilelik durumunuz nedir bilmek gerek, degerleriniz ne durumda, düşük yapma sebepleriniz..... bunun içinde dra görunmeniz gerek. Burda kim ne yazarsa yazsin dinlememelisiniz. Bu işler böyle yürümüyor malesef.

buna burda kimse ne cevap verebilir nede karar.. benim tup bebek tedavim dun negatif cikti ve 2.6 olan tsh degerim 3 u gecmis bu hafta dr um ile gorusup almam gereken yeni dozu ogrenecegim. bence sizde en kisa zamanda dr unuza danisin ;)

Back
X