tiroidim (tsh) normalden biraz yüksek çıktı bebeğe zararı olur mu?

nokasem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
43
0
46
Kocaeli
bu durumda olan varmı başka bebğe zararı olurmu acaba benim doktorum çok yüksek olursa özürlü olabilir demişti

ayy canım benim inşallah birşey olmaz bende doktora gittim tiroidim çıktı ve 1hafta kadar kullandım ilaç sonra hamile kaldığımı öğrendim bıraktım ilacı buradan okudumda ilaçlara devam etmem gerekiyormuş yoksa bebeğede zararı olurmuş öyle yazmışlar ama benım 1hafta sonra falan dogumum var şuana kadar iyiydi bebeğimin durumu ama inşallah bundan sonrada ii olur bebeklerimiz sen biraz araştır bakalım canım

bende de tiroid var hamile değilim.. doktorum hamile kaldığında gerek görürsek dozunu arttıracağız dedi.. bırakmak kesinlkle yok!!bebekte zeka problemleri sinir sistemi problemleri yaratıyormuş. Allah korusun..endokrin veya dahliye doktoruna sık sık gidip tahlilini yenilemen gerek..olumsuz düşünme, ama ihmal de etme.. hem bebek herşeyini anneden alıyor onun da metabolizmasında problem olmasın.. tiroidlerinde falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…