- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
- Konu Sahibi strawberrylips
-
Çok teşekkürler sanırım bide bebek doğar doğmaz topuğundan kan alıyorlar tiroit falan varmı diye umarım bebeğimde bişey yoktur..
Bu arada tiroit hastaları özelliklede hipotiroidi olanlar çok zor kilo verirlermiş ben zaten kilolu hamile kalmıştım şimdi veremezsem diyede korkuyorum acaba doğumdan sonra kolay kilo verebildinizmi?
Merhaba arkadaslar 5 aylik bebegim var hipotiroid hastasiym bende 83.000 bi değerle malesef ilac kullanıyorum yaklasik 10 gundur ama bebegim 2 gundur cok kusuyor miktar olarak cok ama doktor serum bağladı bugun minigime kan ve idrar tahlilinden sonra ilac kullansigimi soyledim ve ondan kaynaklanabilir dedi kessem mi devam mi etsem bilemedim 48 saattir uykusuzum ve kafayi yemek uzereyimbende levotiron kullanıyorum.hamileliğim süresincede kullandım bebeğim9aylık emziriyorum.doktorum bebeği etkilemez düzenli al ilacını dedi.bende öyle yapıyorum.korkmayın kızlar bebeğe zarar verse doktorlar bunu ilaçları kullanmamızı söylemezlerdi..emzirdiğimi doktora mutlaka söylemeliyiz ki ona göre ilaç versin.
kilo konusuna gelince ben 4ay sonra eski kiloma döndüm.emzirince kilolar gidiyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?