Tiroit sorunu olanlarrrr

• Konu Sahibi Konu Sahibi atik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

atik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
194
9
118
İstanbul
Selam kızlar,
iki basarısız denemeden sonra bu da aklıma şak diye düştü.
annemde var tiroit.bana da daha önce tiroitin cok ilaç kullan diyen olmadı ama ben baktırıyordum kendi kendime.
ikinci denemem 2 hafta önce başarısızlıkla sonuçlandı.
ama doktorum hep benden ümitliydi
sözde embryolar harikaydı.
transferden 4 gün falan önce saaglık ocağına öylesine baktırdım ve transferin 2. günü falan sonucu görüp endişelendim.
.demirim de azdı demir hapına başladım.
ve hemen dr u aradım tsh 5 ti
doktorum sorun değil dedi.
ancak içime kurt düştü bugün araştırmalarıma göre büyük bir sorun
var mı benim gibi olan kızlar yaa

canım öncelikle sabır diliyorum.bende 2 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum.tiroidimin yavaş çalışması dışında başka bir sorunum yok.
2 yıldır da endokrinde takip oluyorum.gittiğim tüm doktorlar özel ve devlet hepsi de hamile kalmam için tsh ın 2 nin altında olması gerektiğini söylüyorlar.en son iki hafta önce bakıldı.ilacımı biraz ihmal etmiştim.tsh 4 çıkmış.doktor hemen ilacın dozunu arttırdı.aslında normal ama gebelik planladığın için tshı düşürmemiz gerek dedi.istersen bir endokrinloji uzmanıyla görüşüp durumunu anlat canım.senin için ilaç tedavisi planlayacaktır. inşallah rabbim evladına kavuşmanı nasip eder...

Tiroid önemli ama 5 çok yüksek sayılmaz. Ben de gebelik test günümde TSH a baktırdığımda 7 civarıydı. Sonradan ilacı düzenledik. Benim ailemde de genetik guatr var. Olmayan yok gibi, hem anne hem baba tarafım, erkeklerde dahi. Çok şükür kimsede bir sıkıntı yok. Takip edildikten sonra korkacak bişey yok.
Allah sana ve tüm isteyenlere tez vakitte nasip eder ve kucaklarınızı çifter çifter doldurur inşallah...

benim dr hiç sorun degil deyince umursamamıstım.ama bu tüp bebek ya ondanmı acaba demiştim

benim dr hiç sorun degil deyince umursamamıstım.ama bu tüp bebek ya ondanmı acaba demiştim

tüp bebek tedavisi süreci farklılıştırıyor mu bilemem.benim anlattıklarım doğal yoldan gebelik için doktorun söyledikleri.acil şifalar diliyorum...

tüp bebek tedavisi süreci farklılıştırıyor mu bilemem.benim anlattıklarım doğal yoldan gebelik için doktorun söyledikleri.acil şifalar diliyorum...

sagolun kızlar cevaplarınız için umarım hersey yolunda gider.
Hep beraber meleklerimizi kucagımıza alırız hayırlısıyla

canım sen doktorlara bakma, normalde 4,2 olması gerekir en fazla, yeni tedaviye başlamadan önce tirioidini endokrinolojiye giderek düzene sok bence, ben dahiliyeye genel cerrahiye gidiyordum çünkü endokrin her hastanede olmuyor birtürlü düzene girmiordu, endokrin de düzene soktular ilaçla, özellikle hamilelikte 2,5 un altında olması isteniyor bebeğin zeka gelişimi açısından. 2011 yılından buyana tirioid ilacı içiyorum bende. buarada seni tanıyorum yaa, buz bebek topiğinde mi tanışmıştık hatırlayamadım... neyse canım insallah tez zamanda yavruna kavuşursun

Son düzenleme:

ben de seni biliyorum canım.Allah razı olsun.birseyler öğrenmeye çalışıyoruz işte buralarda.Haftaya dr murat berksoya gitmeyi düşünüyoruz bakalım kısmet
suan süper dadıyı izliyorum kadının ikiz doğal cocugu olmuş.25 yasında ağlıyor.psikolojim bozuldu diye.
ben de eşime ağlıyorum yok diye...
işte bu dünya böyle.ama asla isyan etmiyorum.HERSEY O NDAN RAZIYIM.VERDİĞİNE DE VERMEDİĞİNE DE.

Rabbim senin de yavrularularını korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…