Tırsıyorum

Mizikci01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2015
4
1
1
36
Selam,
2 yillik bir iliskim var. Kisa zaman sonra nisanlaniyoruz. Erkek arkadasim egitime onem veren biri. Ben yuksek lisans mezunuyum. Ancak lisansimi acikogretimden tamamladim. Ve o bunu bilmiyor. Ogrenirse nolucak bi fikrim yok.korkuyorum bildiginiz :(

valla acıktan olup olmaması degıl de yalan söledıysenız sıkıntı . sıze guvenı sarsılacak... egıtıme onem verse de sızı sevıyorsa acıkmıs yuksekms dert etmez fakat yalandan sonra soguyabılr

Neden yalan söylüyorsunuz
Yalan ilişkiyi yıpratr
Guven sarsar
Sağlam değil çürük bir temeliniz olur
Yalanın küçüğü büyüğü de olmaz

Bencede tırsın ; ama yalan söylediğiniz için.

Anlayamadım lisansı tamamladınız neyi sorun edecekki

Yüksek lisansimi da tamamladim zaten. Biz ilk bulusmamizda mezun oldugumuz bolumleri soyledik ve bi daha universite hayatlarimizi hic acmadik. Neden inanin ben de bilmiyorum!!! Yuksek lisansimi da onunla birlikteyken tamamladim hatta.ya cok anlamsiz biliyorum hatta mantik hatasi var. Ama neden boyle oldu bi fikrim yok.

Yüksek lisansimi da tamamladim zaten. Biz ilk bulusmamizda mezun oldugumuz bolumleri soyledik ve bi daha universite hayatlarimizi hic acmadik. Neden inanin ben de bilmiyorum!!! Yuksek lisansimi da onunla birlikteyken tamamladim hatta.ya cok anlamsiz biliyorum hatta mantik hatasi var. Ama neden boyle oldu bi fikrim yok.
Bence gidin uyuyun. Yani sorun nedir sizde bulamıyorsunuz. Üstünde durmayın

Yanlış gelebilir ama biraz uste çıkmakta fayda var .
Mesela laf arasında deyin ki " Açıktan okuduğum için biri laf etti o okul sayılmaz diye nasıl sinirlendim anlatamam . Okul değilse o diploma neyin nesi dedim. " gibi.
Eğer şaşırır tepki verir, sorarsa " Aaa bilmiyor musun canım ? Söyledim sana ? Aşk olsun " diyerek sıyrılmaya çalış.
Yok baktin üstüne gelip garip hareketlerde bulunuyor asla geri çekilme " Ben sana yalan mi söyledim? Okudum okulumu açık ya da orgun ne fark eder çok kirdin beni " diyerek sıyrıl hatta trip at

Yanlış gelebilir ama biraz uste çıkmakta fayda var .
Mesela laf arasında deyin ki " Açıktan okuduğum için biri laf etti o okul sayılmaz diye nasıl sinirlendim anlatamam . Okul değilse o diploma neyin nesi dedim. " gibi.
Eğer şaşırır tepki verir, sorarsa " Aaa bilmiyor musun canım ? Söyledim sana ? Aşk olsun " diyerek sıyrılmaya çalış.
Yok baktin üstüne gelip garip hareketlerde bulunuyor asla geri çekilme " Ben sana yalan mi söyledim? Okudum okulumu açık ya da orgun ne fark eder çok kirdin beni " diyerek sıyrıl hatta trip at

Hahaha :) cok tatlisin :)
Azcik iyi geldi bu:)

Allahım yarabbim ben artik bazı insanların saçma dertlerinden onların yerine utanır oldum..Sen büyüksün yarabbim....Allah başka dert vermesin bu ne şimdi arkadaşım ya...

Bu kadar tirsacaginiza soyleyiverin kurtulun.
Kaldi ki lisansinizi aciktan okumaniz suc mu?
Ustune pasalar gibi yuksek lisans da yapmissiniz.
Nisanliniz lisansi aciktan okudugunuza degilde, bence neden bunca zaman soylemediginize takilacaktir.
Iliskide seffaf olmak en guzeli.
Sizden bunun icin vaz mi gececek?
Vaz gececekse de kapiyi gosterirsiniz...

Ben bunda pek yadırganacak bir şey görmüyorum açıkçası.Sonuçta açıktan da olsa lisansınızı tamamlamışsınız.
Nişanlınız da zaten bunu sorun edecek olursa baştan işiniz var demektir.

Disardan bitirdigini duyunca senden ayrilirmi?
Varsin ayrilsin inceldigi yerden kopsun be.
Bu ne?
Neden yalan soyluyorsun?

Back
X