Tırsıyorum

Yüksek lisansimi da tamamladim zaten. Biz ilk bulusmamizda mezun oldugumuz bolumleri soyledik ve bi daha universite hayatlarimizi hic acmadik. Neden inanin ben de bilmiyorum!!! Yuksek lisansimi da onunla birlikteyken tamamladim hatta.ya cok anlamsiz biliyorum hatta mantik hatasi var. Ama neden boyle oldu bi fikrim yok.

2 yıllık ilişkide hangi okullardan mezun olduğunuz konusu hiç mi geçmedi? insan meraktan sorar ki eğitime önem veren biriymiş..

Yüksek lisansimi da tamamladim zaten. Biz ilk bulusmamizda mezun oldugumuz bolumleri soyledik ve bi daha universite hayatlarimizi hic acmadik. Neden inanin ben de bilmiyorum!!! Yuksek lisansimi da onunla birlikteyken tamamladim hatta.ya cok anlamsiz biliyorum hatta mantik hatasi var. Ama neden boyle oldu bi fikrim yok.
hangi okul mezunu olduğunuzu bile sormadı ilişki boyunca bir kere bölüm sordunuz ve erkek arkadaşınız çok önem veriyor... bu işte bir terslik var. çok önem veren hangi üniversite demez mi?

Ceylin hanımın fikri güzel. Uygulanınca etkisi olur. Hem ona ne okul bitirme şeklinizden; çok uluslu şirketine yöneticimi yapacak. . . Yapmayacaksa konuşmasın.

Hepiniz benim yazdigim sacma seye kendj bakis acinizla bakip yorum yapiyosunuz ve hepiniz haklisiniz. 2 kisinin yasadigini 2 kisi bilir aslinda. Erkek arkadasim da universite yillarini biraz buhranli gecirmis. O da bu konu hakkinda pek konusmaz. Oyle oldugundan olsa gerek konuyu gecistirdik iste. Aslinda soylenen bi yalan yok. Belki de herkesin anlayabilecegi kadar basit durum: ilk bulusmada birbirimizi pek ciddiye almadik. 2 hafta sonra isler degismeye basladi. Asik olduk. Sevdik. Birlikte olmaktan bisileri paylasmaktan mutluluk duymaya basladik. Daha sonra konusu acilmadi. Birbirimize soyledigimiz hayatimizi karartcak yalanlar oldugunu sanmiyorum. Gecen hafta istem ayrildim falan. Belki de bunun baskisi yuzunden kafama taktim hepsi bu.

Of sakamisiniz ya... Yüksek lisansi yapacak kafa varmis tebrik ederim ama mantiksizlik agir basmis . Aciktan mezun olup yuksek yapmak cok daha zor , bircok lisans bolumunde hazirlik okuyorlar , aof ile yuksek tebrik edilesi bir durum , bence gurur duysun

Hepiniz benim yazdigim sacma seye kendj bakis acinizla bakip yorum yapiyosunuz ve hepiniz haklisiniz. 2 kisinin yasadigini 2 kisi bilir aslinda. Erkek arkadasim da universite yillarini biraz buhranli gecirmis. O da bu konu hakkinda pek konusmaz. Oyle oldugundan olsa gerek konuyu gecistirdik iste. Aslinda soylenen bi yalan yok. Belki de herkesin anlayabilecegi kadar basit durum: ilk bulusmada birbirimizi pek ciddiye almadik. 2 hafta sonra isler degismeye basladi. Asik olduk. Sevdik. Birlikte olmaktan bisileri paylasmaktan mutluluk duymaya basladik. Daha sonra konusu acilmadi. Birbirimize soyledigimiz hayatimizi karartcak yalanlar oldugunu sanmiyorum. Gecen hafta istem ayrildim falan. Belki de bunun baskisi yuzunden kafama taktim hepsi bu.

Madem iki kişinin ilişkisini iki biliyor neden bize soruyorsun kendin cevaplayabilirsin bunu. Ayrıca kendimizden başka kimin bakış açısıyla yazacağız. Sorduğunuz, tırstığınız şey gerçekten ''komik'' okudum deyip okumamış olsan neyse. Böyle ufak bir şey seni tırstırıyorsa ipleri baya baya eline vermişsin sen tatlım geçmiş olsun, hayırlı olsun.

Selam,
2 yillik bir iliskim var. Kisa zaman sonra nisanlaniyoruz. Erkek arkadasim egitime onem veren biri. Ben yuksek lisans mezunuyum. Ancak lisansimi acikogretimden tamamladim. Ve o bunu bilmiyor. Ogrenirse nolucak bi fikrim yok.korkuyorum bildiginiz :(
Seni eğitimin için seviyosa o adamı bırak zaten

Ne alaka ya? :KK53: Okul müdürü gibi böyle eğitim hayatınıza karışıyor mu sürekli? :KK57: Ne farkeder yüksek lisans yaptınız mı yaptınız? Benim erkek arkadaşım da açık lise mezunuydu normal üniversite bitirdi ama. Hiç bunu düşünmedim sonuçta başardı mı başardı. Ki ben de eğitime önem veririm ama bu pek öneme benzemiyor. Müfettiş gibi her şeyi sorgulayacaksa işiniz zor valla.

Konuyu açmana gerek yok.sasirirsa sormamistin ki hangi üniversite diye dersin.bu önemli bir detaymiydi bilseydim söylerdim dersin.sadece aranızda bu konuların geçmemesi çok garip.üniversite anılarını anlatmadimi sormadımı garip.kısa süredir birliktesiniz herhalde

Emek verip azmedip bitirmis birde ustune yuksek lisans yapmissiniz.
Eger yalan soylemediyseniz neden kafaniza takiyorsunuz ki.
Bahsi gecmemis ki,konusmamissiniz.
Once kendinize ve emeginize deger verin.Siz bundan cekinirseniz,baskalari ne yapsin

Yanlış gelebilir ama biraz uste çıkmakta fayda var .
Mesela laf arasında deyin ki " Açıktan okuduğum için biri laf etti o okul sayılmaz diye nasıl sinirlendim anlatamam . Okul değilse o diploma neyin nesi dedim. " gibi.
Eğer şaşırır tepki verir, sorarsa " Aaa bilmiyor musun canım ? Söyledim sana ? Aşk olsun " diyerek sıyrılmaya çalış.
Yok baktin üstüne gelip garip hareketlerde bulunuyor asla geri çekilme " Ben sana yalan mi söyledim? Okudum okulumu açık ya da orgun ne fark eder çok kirdin beni " diyerek sıyrıl hatta trip at[/QUOTE ON

On Numara fikir. :KK9::KK52: Örgün ya da açık ne fark eder ki hiç bir zaman örgün ya da açık mi diye sormadın desin. :KK50:

bunda takılacak ne var
zaten yuksek lısans yapıyormussun
ne okudun sorusuna zaten yuksek lısansını soylıceksın
aof veya orgun ne fark eder ben ıkısınıde okudum aof de zorlandım valla

Çok ilginç cidden ya ilk tanıştığınız zaman ünversite muhabbeti açıldı nişanlanıyorsunuz ve bir daha hiç konuşmadınız? İlginç:KK45:

yaşınız kaç

yani yüksek lisans muhabbeti olunca üniversite muhabbet geçmed imi ya da o 4 yıl boyunca ne yaptığınızın muhabbeti

hani 6 yıldır burda çalışıyordum dersen o zaman okul diye sorarlar

Selam,
2 yillik bir iliskim var. Kisa zaman sonra nisanlaniyoruz. Erkek arkadasim egitime onem veren biri. Ben yuksek lisans mezunuyum. Ancak lisansimi acikogretimden tamamladim. Ve o bunu bilmiyor. Ogrenirse nolucak bi fikrim yok.korkuyorum bildiginiz :KK43:
neden bilmiyor ?

Back
X