Bisküvi - Kurabiye Tarifi Tırtıl Kurabiye - (Resimli)

de_niz

Yol arkadaşım
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
5.477
95
163
1 adet yumurta
1 su bardağı sıvı yağı
1 paket pudra şekeri
1 paket margarin (oda sıcaklığında)
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un

Tüm malzemeleri yoğurup kalıptan geçirerek tırtıl şekli verin. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin ve önceden ısıtılmış fırında 170 derecede 15 dak.pişirin.

$010720132292.webp $010720132297.webp

1 adet yumurta
1 su bardağı sıvı yağı
1 paket pudra şekeri
1 paket margarin (oda sıcaklığında)
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Aldığı kadar un

Tüm malzemeleri yoğurup kalıptan geçirerek tırtıl şekli verin. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizin ve önceden ısıtılmış fırında 170 derecede 15 dak.pişirin.

Eki Görüntüle 746964 Eki Görüntüle 746965

nefis bir lezzet çok yaparım çokta severim :) ellerine sağlık.kolay lezzetli herkeze tavsiye ederim..

Çok güzel görünüyor..Ellerinize sağlık..

Yok tatlım aynen resimde göründüğü gibi ama isterse arasına ve ucunu çik.sosuna bulayıp Hindistan cevizine bulayabilirsin :42:

ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar tarifi aldım yapabilirsem yapacağımm bugün canım :16:

ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar tarifi aldım yapabilirsem yapacağımm bugün canım :16:

kelebekcim merhaba canım,sen hamaratsın yaparsın canım benim,afiyeolsun,ben bir aydır yaklaşiık mutfağa girmiyordum biliyorsun annem yanımda,ama bu akşam gidiyor anlayacağın pazartesi yemek telaşım başlar,,sevgiler canım

Kızlar gerçekten harika görünüyo, de_nizin ellerine sağlıkk:16:

Ama nasıl şekil verildiğini ben anlayamadım ya:50:

kelebekcim merhaba canım,sen hamaratsın yaparsın canım benim,afiyeolsun,ben bir aydır yaklaşiık mutfağa girmiyordum biliyorsun annem yanımda,ama bu akşam gidiyor anlayacağın pazartesi yemek telaşım başlar,,sevgiler canım

demek ki seni tekrardan bugün ne yemek yapsam ekibinde görebileceğiz özlettin kendini:16:
sağol canım benim yapmaya çalışacağım bakalım sana tadı ile ilgili bilgi veririm biliyorsun:)
annende keşke biraz daha kalsaymış keşke benim kide gelip o kadar kalabilse:14:

canım valla deniz nasıl yaptı bilmiyorum ama ben krema sıkıcı var ya bugün bi onların ucuna bakacağım sanki vardı tırtıllı onla deneyeceğim.
olursa yazarım sana da sende onla yaparsın:16:

hiçbirşey bulamazsak bunu yaparız sonrada tırtıl kurabiyeyi yaparız:9::9:

Eklentiler

• $Ekran Alıntısı.webp
    $Ekran Alıntısı.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 62
Vallah fikir süpermiş tatlım bu tür kurabiyeleri yapmak için huni şeklinde aparatı var

Back
X