tırtıldan kelebeğe... herkese inat...

ebru_kzl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
125
48
53
35
İstanbul
34 yıllık hayatımın yarısından fazlasını hep kilolu olarak yaşadım. Dönem dönem zayıfladığım zamanlar oldu. Ama bir süre sonra hep geri aldım kiloları. Her diyete başladığımda insanlar demese bile yüzlerinde ' yine mi ' ifadesi ile alttan alttan alay etmelerini gördüm. Ama şimdi sıra bende. Hayatımın en güzel dönemlerini zayıf, sağlıklı ve güzel geçirmek istiyorum.

2 gün önce tartıldığımda 87 kg.dım. sabah ilk işim tartılmak ve diyetime başlamak olacak. Tabi diyete başladığım benim ufak sırrım olacak. Sadece sizinle paylaştığım ufak bir sır...

Şimdiden kolay gelsin bana...

edit: sabah tartıldım. 88,200-gr.

Son düzenleme:
Benimde acilen kilo vermem lazım :( 9 kilo aldım. Hiç bi kıyafetim olmuyor
Eşim dalga geçiyor benimde çok moralin bozuluyor :(

64 kiloyum 55 olmak istiyorum yeniden. Bende istikrarlı azimli teşvik edici bir diyet arkadaşı arıyorum

Hayirli Sabahlar hanimlar bende bu yaziyi okumadan dun Aksam kendime soz verdim yarin basliyacam diye simdide boyle guzel bi konuyu okuyunca daha bi motive oldum.
Bende varim Hanimlar Haydi hep beraber cikalim bu yola ins bol eksiker goruruz☺️

ebru-kzl takip edicem canım seni.hadi bismillah sabahtan başlayalım menüleri yazmaya.bende günlük açtım benim menülerimede bakarsın.

Takipteyim konunu , bende 64.9 ile başladım şuan 59'um. daha vermem gereken 9 kilocuk var nasipse :KK68:

Başka bir günlükte yazıyorum ben ama sana destek olmak için uğrayacağım... hadi hayırlı olsun günlüğün arkadaşım :KK68:

Back
X