Hep ilgimi çekti.Özellikle filmin seyrettikden sonra:)Ben de bissürü parçalı Titanic maketi almıştım puzzle bitince yapmak için. 2018e yetiştireyim de diğerine kardeş olsun bari
İçimden aynı si geçti canım batar bu kesinbende niyeyse 2. film cekilcek sandımbinmezdim ben buna ya tarih tekerur eder falan yine batar bu kesin
Itiraf ediyorum pek ilgimi çektiğinden değil gemi maketi yapmak istediğimden aldımHep ilgimi çekti.Özellikle filmin seyrettikden sonra:)
Bende binmezdim sanırım.Ama gezebilirdim sanırımbende niyeyse 2. film cekilcek sandımbinmezdim ben buna ya tarih tekerur eder falan yine batar bu kesin
Pist bizim kizlar biletleri aldim hadi yine iyisiniz sadece ucunuze aldim amasize bisi olmazsa gelecek sefere ben de binerim kadesa DepresifPolyanna parkon
Kıyıda oynayacaksa binerim. Yoksa benim yerime sen binebilirsin kuzum. Senin için bu fedakarlığıda yaparım.Pist bizim kizlar biletleri aldim hadi yine iyisiniz sadece ucunuze aldim amasize bisi olmazsa gelecek sefere ben de binerim kadesa DepresifPolyanna parkon
Olmaz..Çok isterdim binmek, inşallah nasip olur. Fotoğraflara bakarken bile içim gitti, heyecanlandım. Off ooff.
İzin alacak yaşı geçtim sanıyorum.Olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?