- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi pervanemmm
Benim korktugum şeylerden biriydi titiz koca. Allah sabır versin. Tatlı dille kirildiginizi kendinizi yetersiz hissettiginizi söyleseniz ise yarar mı ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman yoklugum da fark edilmisNerelerdesin sen ya, ozlettin kendini.
Konu sahibi, esin kendi de temizlik yapiyor mu yoksa sadece sana mi buyuruyor?
2 yil once gene bi konu acmisim esimin titizliginden biktim diye gene cok yoruldum tamam pis erkrkte cekilmez ama surekli evi toparlayan yada toparla diye uyaran bi este cok zor yogun calistigim bi isim var yrucu genede aksam gelip yemek yapiyorum sonra surekli evi toparla canim ckiyo herseyi birakip gitmek istiyorum bazen
Bence dünyanın en titiz adamı benim kocam.adam işe geç kalıyoz servis kaçacak neymiş saç telim yere düşmüş diye süpürge koşturuyor.sağı solu topluyorum 3 metre uzaktan perde sırasında simetri bozukluğu var diye takıyor düzelt diyor.duvarda her hangi minicik bir lekemi geldi hurra bodruma,boya fırça hemen orası boyanıcak.ilk evlendiğimde kendimi çok yetersiz gördüm,ona yetişemeyeceğimi anlayınca pes ettim ,ben de elimden geleni yapıyorum ister beğensin ister beğenmesin devirip.... u yatıyorum gitsin kendisi yapsın2 yil once gene bi konu acmisim esimin titizliginden biktim diye gene cok yoruldum tamam pis erkrkte cekilmez ama surekli evi toparlayan yada toparla diye uyaran bi este cok zor yogun calistigim bi isim var yrucu genede aksam gelip yemek yapiyorum sonra surekli evi toparla canim ckiyo herseyi birakip gitmek istiyorum bazen
2 yil once gene bi konu acmisim esimin titizliginden biktim diye gene cok yoruldum tamam pis erkrkte cekilmez ama surekli evi toparlayan yada toparla diye uyaran bi este cok zor yogun calistigim bi isim var yrucu genede aksam gelip yemek yapiyorum sonra surekli evi toparla canim ckiyo herseyi birakip gitmek istiyorum bazen