• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

titiz koca

Benim korktugum şeylerden biriydi titiz koca. Allah sabır versin. Tatlı dille kirildiginizi kendinizi yetersiz hissettiginizi söyleseniz ise yarar mı ki

erkegin titizide zor be ya ... birde yardimci olacak yerde soylenmeside komik yani ...

Biraz nazlan yoruluyorum falan diye bende kansizlik olduğu için yoruluyorum fazla üstüme gelmiyor o yuzden ama yinede huyu degismiyor.. Ben calusmiyorum ama çocuk dagitiyor neyapabilirim ki.

hem titiz..hemde size yaptırıyor...siz köle değilsiniz..yorgun yorgun..sırf kocanız istiyor diye temizlemek zorunda değilsini..paylaşın o zaman siz yemeği yapın..o da evi temizlesin..

Nerelerdesin sen ya, ozlettin kendini.
Konu sahibi, esin kendi de temizlik yapiyor mu yoksa sadece sana mi buyuruyor?
Aman yoklugum da fark edilmis :D

Kocasi bazen yapiyomus bazen laf ediyomus. Ben olsam bana is buyurdugu her defasinda kalk sen yap canim derim. Calismayan kadinlar biraz daha fazla efor sarf edebilir ama kadin calisiyosa erkek her ise el atacak

2 yil once gene bi konu acmisim esimin titizliginden biktim diye gene cok yoruldum tamam pis erkrkte cekilmez ama surekli evi toparlayan yada toparla diye uyaran bi este cok zor yogun calistigim bi isim var yrucu genede aksam gelip yemek yapiyorum sonra surekli evi toparla canim ckiyo herseyi birakip gitmek istiyorum bazen

kendisi de yardımcı oluyorsa sorun değil
ama senin üzerine çok geliyorsa
bunu açıkca belirt
hatta düzenli olarak bir bayan tutmayı öner
ben yetişemiyorum
yoruluyorum
kendim için ayırdığım zamanı da temizlik ile geçirmek gerçekten yıpratıcı oluyor
evet belki koştursam bu işede yetyişeceğim
ama sorun benim mutsuzluğuma uzanıyor

bu nedenle
boş zamanlarımda kendime vakit ayırmak
ama seni de memnun etmenin tek bir yolu var
düzenli olarak bir bayanla anlaşmak
:)

eşin 2 cevaptan birini verecektir

1- peki o zaman bir kadın tut ama yeterki dağınık olmasın etraf

2- kadına para mı vericez madem öyle bir miktar dağınık kalsın

her iki haldede sen karşı çıkarsın
yeterki eşine
mutsuz olduğun fikrini aşıla

2 yil once gene bi konu acmisim esimin titizliginden biktim diye gene cok yoruldum tamam pis erkrkte cekilmez ama surekli evi toparlayan yada toparla diye uyaran bi este cok zor yogun calistigim bi isim var yrucu genede aksam gelip yemek yapiyorum sonra surekli evi toparla canim ckiyo herseyi birakip gitmek istiyorum bazen
Bence dünyanın en titiz adamı benim kocam.adam işe geç kalıyoz servis kaçacak neymiş saç telim yere düşmüş diye süpürge koşturuyor.sağı solu topluyorum 3 metre uzaktan perde sırasında simetri bozukluğu var diye takıyor düzelt diyor.duvarda her hangi minicik bir lekemi geldi hurra bodruma,boya fırça hemen orası boyanıcak.ilk evlendiğimde kendimi çok yetersiz gördüm,ona yetişemeyeceğimi anlayınca pes ettim ,ben de elimden geleni yapıyorum ister beğensin ister beğenmesin devirip.... u yatıyorum gitsin kendisi yapsın:p:p:p

Birak kendi toparlasin o zaman. Sen daginiksan, dagitmamaya calis. Anlat derdini, bu kadarina yetisebiliyorum diye.

Back
X