- 23 Şubat 2018
- 61
- 810
- 13
- 30
- Konu Sahibi Esra Bilgin
. Tivibu mu ?
Dsamrt mi ? En iyisi sizce ?
Dsamrt mi ? En iyisi sizce ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan kullaniyomusun peki en çok neyden memnun kaldın?Tivibu yu 2 senedir kullandim memnun kaldim dsmart ile bi bilgim yok
Neden değilsin pekiBen tivibu dan memnun değilim yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum daha önce turkcellin TVplusunu kullandım ondan çok memnundum altyapı uygunsa öneririm ama d smartla ilgili hiç bilgim yok![]()
Kaliteli bir goruntu . Basa sar durdur kaydet sonra izle benim icin izleyemedigim dizileri aksamlari izlemez sabahlari izlerdim artik internetten izleyemiyosun bazi dizileri tivibu sayesinde izliyorum flim secenegi cok yani benim bekledigimi veriyor ama dsmart yada baska bir sey kullanmadigim icin onun hakkinda yorum yapamicamŞuan kullaniyomusun peki en çok neyden memnun kaldın?
tahattutum doldu 5 gun once bende dsmart ve tivibu arasinda kaldim acikcasi ama tivibudan yanayimKaliteli bir goruntu . Basa sar durdur kaydet sonra izle benim icin izleyemedigim dizileri aksamlari izlemez sabahlari izlerdim artik internetten izleyemiyosun bazi dizileri tivibu sayesinde izliyorum flim secenegi cok yani benim bekledigimi veriyor ama dsmart yada baska bir sey kullanmadigim icin onun hakkinda yorum yapamicam
Neden peki tivibutahattutum doldu 5 gun once bende dsmart ve tivibu arasinda kaldim acikcasi ama tivibudan yanayim