Tiyatro festivali nasıl hazırlanır?

doakolik

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
4.352
4.857
373
Kızlar merhabalar. ben üniversitede okuyorum.proje ödevimiz var grup çalışması olarak yapıyoruz.proje konumuz şu:bir kültür sanat festivali düzenlicez hayali olarak.gruptaki her kişi dans,müzik şeklinde ana başlıklar seçti.benım seçtiğimde TİYATRO. sizden yardım istediğim kısım şu: ben bir tüyatro festivali hazırlıcam.tiyatro festivalinin etkınlıklerı nelerdır?yanı oynanan tıyatrolar nasıl karar verılıyo o oyunculara nasıl karar verılıyo ya da aklınıza gelebılıcek hersey.. benım aklıma hıcbısı gelmıyo.ınternete de yazdıgım zaman turkıye de gerceklesen festivaller cıkıyor ordan da istedıgım bılgıye ulaşamıyorum. dersin adı project management.yanı belkı dersı bılen nasıl bısey yapabılırım yardımcı olabılır.ya da tıyatro okuyan arkadaslar varsa festıval nasıl hazırlanır? aktıvıtelerı nelerdır etkınlıklerı nelerdır yardımcı olun bana nolurrr yarın aksama kadarr bulmam lazımm

Önce universite de tarihler ayarlanır. sonra bir platform oluşturulur. basvurular baslar. aralarından oyunları secip davet edilir. ödenek şart. salon ayarlanır önceden. vs vs...

Tiyatro festivalinde oyuncuları sen seçmezsin. Şehirlerarası bir festival düzenleyeceksen mesela üniversitelerin tiyatro klupleri vardır, onlar her sene oyun çıkarır. o klüplerle konuşulur anlaşılanlar gelir. Bazen bu festivallerde atölyelerde olur, seyircilerin katılabilecekleri. oyunculuk atölyeleri gibi. Ve cerenpupusun dediği gibi ödeneğin nereden sağlanacağı konusu da önemlidir.

hepinize teşşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınızdan dolayı yetkili kişi konuyu kapatabilir.

Back
X