ayyyy konuyu okuyunca biri teyzemden bahsediyor zannettim kadinin evine 5 maas giriyor kac tane evi arsasi var ama teyzem full ihtiyaclarini ablalarindan karsilar millete yedirir icirir annemler evine gitse bir bardak cay koymaz onlerine aglar aglanir sadaka verisin gelir birgun ramazan ayi sabahdan aksama kadar annemde oturdu annem dedi bebis evine git kocan gelcek yemek falan hazirla adam zaten oruclu bide yemek olmazsa araniz acilmasin bu tamam dedi gitti

tam iftar vakti camin onunde bir golge bir saga bir sola geciyor ben ciglikkkk attim anne birisi bizi gozekliyor annem nerden anladin dedi bir golde sag sol yapiyor dedim ablamla annem uffflendi ablam saaakkkk diye acti perdeyi teyze cikkk saklandigin yerden iftar oldu gel dedi geldi oturdu sofraya yok ben ac degilimde tatina bakcam sadece dedi 2 kisinin yiyecegi miktarda yedi bide ac olsa sofrayi silip supurcekdi

en kotusude hep babamdan ister sigara o evde unutmustur her daim baban bikmis artik

sigarayi birakdim yalanini uydurmus

teyzem bu dururmu kardesimin kocasina iki yagcilik yapip her aksam ona aldirttiriyordu bir paket sigara

annemlerden aldigi copleri bile kar zannediyor o derece yaniii cekilmez bu tipler annemler bile bikmis ayni candan kandan oldugu halde o geldigimi teyzemlerinde anneminde surati asiliyor ama o hicbirsey yokmus gibi devam ediyor hayatina