Tok gezen arkadaş .

Bi akrabamın kızıyla çarşıya gittik. Para yok yanında(zAten hep öyle gezer) abisi para vermiş kredi kartımı yatır diye kalanı senin olsun demiş. Bende kıza el harçlığı falan bıraktı sandım nerdee kalan para 5 lira çıktı 3 lirada geç yatığı için ceza yemiş kaldı ona 2 lira. Harca harca bitmez

vayy be abiye bak ! :1:

ünideyken bi erkek arkadaşım vardı lisede falan erkek arkadaşım yoktu işte üniye gitmişiz bide erkek arkadaş yapmışız bak sen:)
bi yere gidip otururduk çay içtik ödemezdi bana bakardı bende ona ilk başlarda anlyamamıştım sonra bir ödedim 2 ödedim 3 ödedim aaaa bi baktım bide yanına arkadaşlarını çağırıyo terbiyesiz
anladımki kullanılıorum sonra bi gün dedimki ya hesapları hep ben ödüorum neden* oda deidki ama hep sen ödemek istiyosun ondan:)))))
bende deidmki bundan sonra ödemek istemiorum benide bidaha arama oldu bitti 1 aylık ilişki kuş oldu uçtu:)))
aklıma geldi nerden geldiyse
canım o arkadaşın değişmez mesafeyi aç sen en iyisi:)

Yüzsüz ya, canım sen de bundan snra odemek ıstemıyorum deyıp bıraz da ona odetseydın de sonra ayrılsaydın:1:

Canım görüşmeyeceksiniz o zaman. Tamam evden yiyip çkması birşey değil de sizin yediklerinizden yiyorsa ama olmaz. Yemek yemeğe gitmeyeceksiniz o zaman birşeyler içecekseniz sinemaya filan gideceksiniz gideceksiniz. Yoksa görüşmeyeceksiniz.Canım bak birikim yapmış böyle böyle birikim yapıyorlar. Benim annemin arkadaşı vardı kadına babasından miras kalmıştı eşinden de ayrılmıştı çocukları zaten evli inanın evinde misafir ağırlamaz yemek yapmaz hep onda bunda kalır geçinir, banyo yapar öyle biri. Daha ben çocukken aynı semtte otururduk ona misafir gelse annemi arar seni de görmek istiyormuş der ortask arkadaşlarıdır, sen gel demez anneme, ona gelen misafiri anneme getirirdi. Tatile gitmiştik hep beraber. Annemle ben çalışıyorduk beraber gitmişimiz denk getirip tabi bir tatilimiz var aparttta kalıyorduk marketten aldık ettik herşeyi pişirdik ettik, bu hiç kendinden birşey koymuyor sofraya. Birkaç kişi hepimiz bir sofraya oturuyouz herkes kendindne biiler yapıyor ortak yiyiyoruz bu nasılsa pişmiş deyip hiçbşi yapmıyordu sonra tartışma oldı herkes birden küstü yani sadece kokmuş kahvaltılıklarını çıkardı yedi ki durumu ordaki herkesten iyi.Hepimiz çıkıyoruz dışarıda kahvaltı yapıyoruz bu balkondan öyle bakıyor. Hala daha da öyle yanii. Eli cebine gitmez alıiverişe git her yerde yapılmayacak yerde lokantada bile pazarlık yapar rezil eder insanı sen şükret yani neler var :9:

Canım görüşmeyeceksiniz o zaman. Tamam evden yiyip çkması birşey değil de sizin yediklerinizden yiyorsa ama olmaz. Yemek yemeğe gitmeyeceksiniz o zaman birşeyler içecekseniz sinemaya filan gideceksiniz gideceksiniz. Yoksa görüşmeyeceksiniz.Canım bak birikim yapmış böyle böyle birikim yapıyorlar. Benim annemin arkadaşı vardı kadına babasından miras kalmıştı eşinden de ayrılmıştı çocukları zaten evli inanın evinde misafir ağırlamaz yemek yapmaz hep onda bunda kalır geçinir, banyo yapar öyle biri. Daha ben çocukken aynı semtte otururduk ona misafir gelse annemi arar seni de görmek istiyormuş der ortask arkadaşlarıdır, sen gel demez anneme, ona gelen misafiri anneme getirirdi. Tatile gitmiştik hep beraber. Annemle ben çalışıyorduk beraber gitmişimiz denk getirip tabi bir tatilimiz var aparttta kalıyorduk marketten aldık ettik herşeyi pişirdik ettik, bu hiç kendinden birşey koymuyor sofraya. Birkaç kişi hepimiz bir sofraya oturuyouz herkes kendindne biiler yapıyor ortak yiyiyoruz bu nasılsa pişmiş deyip hiçbşi yapmıyordu sonra tartışma oldı herkes birden küstü yani sadece kokmuş kahvaltılıklarını çıkardı yedi ki durumu ordaki herkesten iyi.Hepimiz çıkıyoruz dışarıda kahvaltı yapıyoruz bu balkondan öyle bakıyor. Hala daha da öyle yanii. Eli cebine gitmez alıiverişe git her yerde yapılmayacak yerde lokantada bile pazarlık yapar rezil eder insanı sen şükret yani neler var :9:

Yanlız yiyen yanlız ölür .. Bende müsrif değilimdir tutumlu ama cimri değil , cimrilik parayı canından dahi öne koymaktır... Bunlar kendi canlarına acımıdıkları için bize yaptıklarını normal zannediyorlar /:

ayyyy konuyu okuyunca biri teyzemden bahsediyor zannettim kadinin evine 5 maas giriyor kac tane evi arsasi var ama teyzem full ihtiyaclarini ablalarindan karsilar millete yedirir icirir annemler evine gitse bir bardak cay koymaz onlerine aglar aglanir sadaka verisin gelir birgun ramazan ayi sabahdan aksama kadar annemde oturdu annem dedi bebis evine git kocan gelcek yemek falan hazirla adam zaten oruclu bide yemek olmazsa araniz acilmasin bu tamam dedi gitti :27:tam iftar vakti camin onunde bir golge bir saga bir sola geciyor ben ciglikkkk attim anne birisi bizi gozekliyor annem nerden anladin dedi bir golde sag sol yapiyor dedim ablamla annem uffflendi ablam saaakkkk diye acti perdeyi teyze cikkk saklandigin yerden iftar oldu gel dedi geldi oturdu sofraya yok ben ac degilimde tatina bakcam sadece dedi 2 kisinin yiyecegi miktarda yedi bide ac olsa sofrayi silip supurcekdi :27:en kotusude hep babamdan ister sigara o evde unutmustur her daim baban bikmis artik :4:sigarayi birakdim yalanini uydurmus :ssz:teyzem bu dururmu kardesimin kocasina iki yagcilik yapip her aksam ona aldirttiriyordu bir paket sigara:50:annemlerden aldigi copleri bile kar zannediyor o derece yaniii cekilmez bu tipler annemler bile bikmis ayni candan kandan oldugu halde o geldigimi teyzemlerinde anneminde surati asiliyor ama o hicbirsey yokmus gibi devam ediyor hayatina:19:

Camın önündeki gölgeye çok güldüm ((;

böle bı arkadas düşman başına.... cımrılık dınızdede uygun degıldır... bulundugun ortama ayak uyduracaksın... yada ortama gırmeyeceksın...

benim bi arkadaşım da cüzdanımı evde unuttum derdi hep...:9:
yada sen ver ben sana sonra vereyim derdi, ama sonrayı hiç göremezdim :51:
sonunda dostluk bitti artık görmüyoruz hiç....dost bile olsa biryere kadar...herkes enayi de bir akıllı senmisin :47:

Back
X