Tokalarimizi taclarimizi bandanalarimizi saclastiklerimizi paylasmaya ne dersiniz???

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.340
26
208
42
İsviçre
hadi kk nin
süslü püslü
cicili bicili
civil civil
renklimi renkli
kokosmu kokos bayanlari:jeyyar:yerimseniben

kiyafetlerimizi
ayakkabilarimizi
takilarimizi
cantalarimizi gösterdik
saclarimizin neyi eksik pekilülülülülülüonlarin cani yokmu sankim:teytey:
hadi tokalarimizi paylasalimşutarafagitti

sositososito:sm_cool::teytey::dance:

aaaa şimdi fark ettim benim öle süslü püslü tokalarım yokkkk:((( saol şimdide bunu takıntı yapar eve hergün her kıyafe uygun toka alırım.....:ecrin_bebek:

tatlisim taki diil tokalari kast etdim ben
takida benimkilerde var zaten
simdi kizkardesime gelinlik bakmaya gidicez gelince eklerim yine insallah

Şuanda kullandığım tokam biraz karanlık çıkmış ama neyse kelebeğin üstü taşlı
grnt003.jpg

cnm benim hayırlı olsun yeni topikimizzzzzzzzzzzzzz:)yine gözleirmiz şenlenecek :)yakın zamanda bende eklerim :)

şenlenir cnm yaaaa kk daki bayanların hepsi bakımlılar eminim takılarıda bi okdr güzeldr....yarın bende pc de olanları eklerim cnm makinam gelse bisürü bşy çekip koycammmmmmm:):):):):

ya canım sabah hiç üşünmeden erken kalkıp bütün hepsini çektim ama telefonun kablosunu evde unutmuşum ekleyemiyorum senağlama

topiğin hayırlı olsun canım:teytey:
tam bir toka manyağıydım saçlarımı kestirmeden önce ..ama ne var ne yok hepsini verdim..taçlarmı istersin..pırıltılı tokalarmı amaann:teytey:..yeni aldıklarımı ekliyim bari dur az ama uzadıkça saçlar yenileri eklerimyerimseniben

bu taç çok hoşuma gidiyo..ilave saç aldım..ek yerine taç yada bu tokayı takıyorum..çok hoş oluyo..daha yeni alıcam yavaş yavaş.=)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X