4 4ronK Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2025 2 0 1 32 Salı 23:26 Konu Sahibi Konu Sahibi 4ronK #1 2 kez düşük yaptım genetik testi vereceğim sonrasında tokatta bir doktor ile devam etmek istiyorum önerisi olan bilgi sahibi olan var mı acaba ?
2 kez düşük yaptım genetik testi vereceğim sonrasında tokatta bir doktor ile devam etmek istiyorum önerisi olan bilgi sahibi olan var mı acaba ?
G gunesadadeniz Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Eylül 2025 69 8 1 36 Dün 11:30 Konu Sahibi Konu Sahibi 4ronK #2 4ronK .!.: 2 kez düşük yaptım genetik testi vereceğim sonrasında tokatta bir doktor ile devam etmek istiyorum önerisi olan bilgi sahibi olan var mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Canım merhaba bende tokatta yaşıyorum zülal duman çok iyidir medicalparktan devlete geçti bende ona gidiyorum daha öncede ona gittim
4ronK .!.: 2 kez düşük yaptım genetik testi vereceğim sonrasında tokatta bir doktor ile devam etmek istiyorum önerisi olan bilgi sahibi olan var mı acaba ? Genişletmek için tıkla... Canım merhaba bende tokatta yaşıyorum zülal duman çok iyidir medicalparktan devlete geçti bende ona gidiyorum daha öncede ona gittim