Ladyf Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Mayıs 2007 56 0 86 47 Tokat 26 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Ladyf #1 Arkadaşlar saçlarımı ilk kez boyatacağım ve güvenilir bir kuaför arıyorum bana yardımcı olurmusunuz?
nudese Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2010 118 0 96 Antalya 8 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ladyf #2 Uzun zaman olmuş ama hiç tavsiye verecek olan var mı? Bir süreliğine tokattayım, kaliteli ve iyi bir kuaför arıyorum, balyaj ve kesim için.
Uzun zaman olmuş ama hiç tavsiye verecek olan var mı? Bir süreliğine tokattayım, kaliteli ve iyi bir kuaför arıyorum, balyaj ve kesim için.
nudese Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2010 118 0 96 Antalya 9 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ladyf #3 Tokatlı ya da Tokat'ı bilen kimse yok galiba
yasmin_tokat rabbime şükürler olsunnn... Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2012 7.050 760 198 9 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ladyf #4 nudese .!.: Uzun zaman olmuş ama hiç tavsiye verecek olan var mı? Bir süreliğine tokattayım, kaliteli ve iyi bir kuaför arıyorum, balyaj ve kesim için. Genişletmek için tıkla... kesinlikle candan kuaför cnm. tokatta tek. biraz pahalıdır ama hakkını verir. pişman olmazsın. hayırdır neden bi süreliğine geldiniz
nudese .!.: Uzun zaman olmuş ama hiç tavsiye verecek olan var mı? Bir süreliğine tokattayım, kaliteli ve iyi bir kuaför arıyorum, balyaj ve kesim için. Genişletmek için tıkla... kesinlikle candan kuaför cnm. tokatta tek. biraz pahalıdır ama hakkını verir. pişman olmazsın. hayırdır neden bi süreliğine geldiniz