Daha önce konuşmuştuk sizinle.selam.ben zulal hanıma gidiyorum medikalde .Mehmet nalbanti da onerebilirim .devlet Hastanesi'nde de Muhammed Emin diye bir Dr u çok metediyorlar
İlk çocuğumu şehadet hanım da yaptım ameliyatı çok iyiydi ama o da çok ilgisiz açıkçası özel.hastane bir tane olduğu için genel olarak ilgi alaka çok beklemeyin Mehmet nalbant ta çok yoğun ondan gitmedim.zulal e de yeni geçtim prof.a gidiyordum ama çok pahalı gerek yok bence sıkıntı yoksa çok ta sıra bekleniyor
Evet fazlı bey.400tl ilk altı yedi ay ona gittim doğumu medikalde istedim.cok bı fark göremedim açıkçası biraz daha guleryuzlu sadece.ikinci çocukta insan cok ta ilgi alaka beklemiyor çocuğun gelişimini takip etsin sorun varsa söylesin yeter diyorsun
Yani çok özel biri durum yok o kadar vermem bende sık sık giderim birde ben fazla gelir vallahi . Medicaldekileri deneyeyim ben tek tek en iyisi bayram ali manik gelmiş sivastan birde oda fena değildi bakalım
Merhaba. Ben mehmet nalbanta gidiyorum oneririm takipleri cok iyi ilgileniyo ozelden mesajlarima cevap veriyo kadin isterseniz zulal hanim iyi diye biliyorum ..
Yani çok özel biri durum yok o kadar vermem bende sık sık giderim birde ben fazla gelir vallahi . Medicaldekileri deneyeyim ben tek tek en iyisi bayram ali manik gelmiş sivastan birde oda fena değildi bakalım