Banada yakalanma riskin var denmişti çok şükür iyi gidiyor şu anlık. İyi pişmemiş et, iyi yıkanmamış yeşillik birde kedi vs dikkat et demişti doktorumKızlar kan vermiştim toksoplazma değerlerin kötü dedi bidaha verdim kan sonucunu bekliyorum bu konuyu anlayan yada bilen biraz bilgi verebilir mi
Doktorunuz yönlendirecektir çok geçmiş olsunSanırsam var bende ama şuan ne olur ne yapar bilmiyorum
Anlayan bilen yokmuKızlar kan vermiştim toksoplazma değerlerin kötü dedi bidaha verdim kan sonucunu bekliyorum bu konuyu anlayan yada bilen biraz bilgi verebilir mi
Bende de şu an hastalık mevcut ve 7 haftalık hamileyim. İlaca başladım. İçime hiç sinmiyorum ama alternatif bir şey de bulamadımAnlayan bilen yokmu
Bu lanet sey nedir ya benden de istedi doktor. 6 haftalık gebelik kaybım var doktor bu mikroplarda düşük yapar dedi delircem vallaBende de şu an hastalık mevcut ve 7 haftalık hamileyim. İlaca başladım. İçime hiç sinmiyorum ama alternatif bir şey de bulamadım
Canım düşük yaparsa çok şükür. Engelli çocuk doğmasına sebep olabiliyor. Çok lanet bişey cidden. Ama herşey Allahtan. Yapacak bir şey yokBu lanet sey nedir ya benden de istedi doktor. 6 haftalık gebelik kaybım var doktor bu mikroplarda düşük yapar dedi delircem valla
Nelerden geciyor bu çiğ et salam sucuk gibi seylerden mi bilseydim yemezdim ya doktor istedi bu testleri benden. Acaba bu mu neden oldu diye kafamı kurcalamaya basladı.Canım düşük yaparsa çok şükür. Engelli çocuk doğmasına sebep olabiliyor. Çok lanet bişey cidden. Ama herşey Allahtan. Yapacak bir şey yok
Her gebeden, gebelik düşünen kadından istenen testler onlar. Rutin. Sizde var diye bir şey yok yaniNelerden geciyor bu çiğ et salam sucuk gibi seylerden mi bilseydim yemezdim ya doktor istedi bu testleri benden. Acaba bu mu neden oldu diye kafamı kurcalamaya basladı.
Çiğ et,iyi yıkanmamış sebze meyve ve bu mikrobu taşıyan kedilerin dışkısından geçiyormuş. Dışarıdan gelince mutlaka ellerin sabunla bol suyla yıkanması lazım çünkü ayakkabımıza bulaşıp çıkartırken elimize vs geçebiliyormuş.Nelerden geciyor bu çiğ et salam sucuk gibi seylerden mi bilseydim yemezdim ya doktor istedi bu testleri benden. Acaba bu mu neden oldu diye kafamı kurcalamaya basladı.
Bu şekilde çıktı yarın doktora gidecem bakalım ne diyecekBende de şu an hastalık mevcut ve 7 haftalık hamileyim. İlaca başladım. İçime hiç sinmiyorum ama alternatif bir şey de bulamadım
Avidite yüksek çıkmış. 4 ay önce geçirmişsiniz yüksek ihtimalle. Ben bi sorun olacağını düşünmüyorum. Benim aviditem düşük çıktı. Ve doktor spiramisin kullan dedi, ben kullanmamayı tercih ettim. Ağır ve yan etkisi fazla bi ilaç olduğu için. Rabbime emanet bebem.Bu şekilde çıktı yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAvidite yüksek çıkmış. 4 ay önce geçirmişsiniz yüksek ihtimalle. Ben bi sorun olacağını düşünmüyorum. Benim aviditem düşük çıktı. Ve doktor spiramisin kullan dedi, ben kullanmamayı tercih ettim. Ağır ve yan etkisi fazla bi ilaç olduğu için. Rabbime emanet bebem.
Ben ilk çocuğumda da hiç bi testi yaptırmadım, şeker yükleme dahil. Bunda da toxoplasmaya rağmen yaptırmayı düşünmüyorumAllah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahşükür daha önce geçirmişim 1 ay sonra gidecem ikili tarama testi için siz yaptırdınız mı kararsızım bunda da
Anlayan bilen yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?