Toksoplazma gebelik

baabyy

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
78
28
8
Kızlar kan vermiştim toksoplazma değerlerin kötü dedi bidaha verdim kan sonucunu bekliyorum bu konuyu anlayan yada bilen biraz bilgi verebilir mi

Kızlar kan vermiştim toksoplazma değerlerin kötü dedi bidaha verdim kan sonucunu bekliyorum bu konuyu anlayan yada bilen biraz bilgi verebilir mi
Banada yakalanma riskin var denmişti çok şükür iyi gidiyor şu anlık. İyi pişmemiş et, iyi yıkanmamış yeşillik birde kedi vs dikkat et demişti doktorum

Bende de şu an hastalık mevcut ve 7 haftalık hamileyim. İlaca başladım. İçime hiç sinmiyorum ama alternatif bir şey de bulamadım
Bu lanet sey nedir ya benden de istedi doktor. 6 haftalık gebelik kaybım var doktor bu mikroplarda düşük yapar dedi delircem valla

Bu lanet sey nedir ya benden de istedi doktor. 6 haftalık gebelik kaybım var doktor bu mikroplarda düşük yapar dedi delircem valla
Canım düşük yaparsa çok şükür. Engelli çocuk doğmasına sebep olabiliyor. Çok lanet bişey cidden. Ama herşey Allahtan. Yapacak bir şey yok

Canım düşük yaparsa çok şükür. Engelli çocuk doğmasına sebep olabiliyor. Çok lanet bişey cidden. Ama herşey Allahtan. Yapacak bir şey yok
Nelerden geciyor bu çiğ et salam sucuk gibi seylerden mi bilseydim yemezdim ya doktor istedi bu testleri benden. Acaba bu mu neden oldu diye kafamı kurcalamaya basladı.

Nelerden geciyor bu çiğ et salam sucuk gibi seylerden mi bilseydim yemezdim ya doktor istedi bu testleri benden. Acaba bu mu neden oldu diye kafamı kurcalamaya basladı.
Her gebeden, gebelik düşünen kadından istenen testler onlar. Rutin. Sizde var diye bir şey yok yani

Çiğ et,iyi yıkanmamış sebze meyve ve bu mikrobu taşıyan kedilerin dışkısından geçiyormuş. Dışarıdan gelince mutlaka ellerin sabunla bol suyla yıkanması lazım çünkü ayakkabımıza bulaşıp çıkartırken elimize vs geçebiliyormuş.

Bende de şu an hastalık mevcut ve 7 haftalık hamileyim. İlaca başladım. İçime hiç sinmiyorum ama alternatif bir şey de bulamadım
Bu şekilde çıktı yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek

Eklentiler

• IMG_20220420_142349.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 65
Bu şekilde çıktı yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek
Avidite yüksek çıkmış. 4 ay önce geçirmişsiniz yüksek ihtimalle. Ben bi sorun olacağını düşünmüyorum. Benim aviditem düşük çıktı. Ve doktor spiramisin kullan dedi, ben kullanmamayı tercih ettim. Ağır ve yan etkisi fazla bi ilaç olduğu için. Rabbime emanet bebem.

Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah şükür daha önce geçirmişim 1 ay sonra gidecem ikili tarama testi için siz yaptırdınız mı kararsızım bunda da

Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah şükür daha önce geçirmişim 1 ay sonra gidecem ikili tarama testi için siz yaptırdınız mı kararsızım bunda da
Ben ilk çocuğumda da hiç bi testi yaptırmadım, şeker yükleme dahil. Bunda da toxoplasmaya rağmen yaptırmayı düşünmüyorum

Önceden mi geçirdiniz veya şimdi mi geçiriyorsunuz buna bakılacak ona göre bir tedavi yapılacak sanırım inşallah önceden geçirmişsinizdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…