• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tolga ecemiş

Tolga ecemiş ve nezih durmazlarin tüp Bebek güncel fiyatını bilen var mı arkadaşlar
Bilmiyorum inan ama Ecemiş 1 numara tek geçerim aşırı iyi doktorlar muayeneye gittim direk olanı söylüyorlar oyalamıyorlar Selen hanım eşi çok tatlı bi insan

Bilmiyorum inan ama Ecemiş 1 numara tek geçerim aşırı iyi doktorlar muayeneye gittim direk olanı söylüyorlar oyalamıyorlar Selen hanım eşi çok tatlı bi insan
Bende dün gittim ve herşeyi açıkca ümit vermeden söyledi gebelik kayıplarımın sebebini sürecimin 4-6 ay kadar sürebileceğini ama asla motivasyonumu düşürmememi umudumu kaybetmememi emin ellerde olduğumu düşünüyorum

Bende dün gittim ve herşeyi açıkca ümit vermeden söyledi gebelik kayıplarımın sebebini sürecimin 4-6 ay kadar sürebileceğini ama asla motivasyonumu düşürmememi umudumu kaybetmememi emin ellerde olduğumu düşünüyorum
Çok doğru bır adrestesınjz. Tolga hoca 1 numara. Onun sayesınde 1 kızım oldu. Yolunuz açık olsun ınsallah hersey güzel olsun 🌺🥰

Banada öyle dediler yapmam gerekeni olacak olanı herşeyi dediler diğer doktorlar gibi para için işlem yapmıyorlar en çok bu huylarını seviyorum açık ve netler

Benim de bi oğlum oldu çok şükür Ankara’da kaç doktora gittim hepsinin söylediklerini çürüttüler selen hocamı dinledim dediği oldu gerçekten

tolga ecemiş ile geçen ay görüştüm fiyat da almıştım, ilk aşama paket fiyat 140.000 tl 2 aşama embriyo başı genetik tarama 350 dolar ,3.son aşama transfer 50.000 dendi bana ilaçlarda 30.000-37.000 arası tutabiliyormuş tabi eğer artı işlem olursa embriyo glue ayada ne bileyim serum tedavisi yada başka işlemler onlar ekti

tolga ecemiş ile geçen ay görüştüm fiyat da almıştım, ilk aşama paket fiyat 140.000 tl 2 aşama embriyo başı genetik tarama 350 dolar ,3.son aşama transfer 50.000 dendi bana ilaçlarda 30.000-37.000 arası tutabiliyormuş tabi eğer artı işlem olursa embriyo glue ayada ne bileyim serum tedavisi yada başka işlemler onlar ekti
Bizde yarın gittğimizde fiyat alıcaz hormon tedavisine başlıcaktı adet olana kadar ama erken adet oldum ilk defa iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum

Back
X