TOLGAHAN VE ALMEDA EL ELE!

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
35
Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman dün Bebek'te bir otelden çıkarken görüntülendi.
xtol3.jpg.pagespeed.ic.X8K1nesjev.webp
Aşklarını uzun süre gözlerden uzak yaşayan ünlü çift artık basından kaçmıyor.Mekandan el ele çıkan Tolgahan ve Almeda hızla lüks minibüslerine binmeye çalışırken basın mensuplarına selam vermeyi ihmal etmedi.

TOLGAHAN SAYIŞMAN SURVIVOR'A KATILACAK MI?

Muhabilerin Tolgahan Sayışman'a 'Gelecek yıl Survivor'a sizin katılacağınız iddia edildi.Bu iddialara doğru mu?' sorusu üzerine kahkaha atan yakışıklı oyuncunun 'Survivor'u mutlaka izleyeceğim' demesi kafaları karıştırdı.

Adlında tolga çok komik bir tip rolleri değil o ayrı yoksa beyaz shovda çok gülmüşlüğüm vardır kendisine :27: ama buda çok sevgili değiştiriyorn

dizilerine de bir iki bölüm bakmışlığım vardır
rol yapamayan birine bu kadar başrol verilmesi de ayrıca tuhafıma gitmiştir

Tolgahan sayisman hic gorundugu gbi davranmiyor nasl desem tipine bakarsn kibar centilmen fln sanarsn ama davranislari biraz basit

Yine sevgli degstrr o kesin

Bu adamı hiç sevmiyorum sürekli güzellik yarışmasında derece almış kızlarla sevgili çok Bayağı olmaya başladı lale devri dizisinde önce serenay sarıkaya ile sevgiliydi sonra selen soyder ile ilişki yaşamaya başladı asla vazgeçmem dizisindeki kızla sevgili olmadı ya çok şaşırttı beni.

Bu adamı hiç sevmiyorum sürekli güzellik yarışmasında derece almış kızlarla sevgili çok Bayağı olmaya başladı lale devri dizisinde önce serenay sarıkaya ile sevgiliydi sonra selen soyder ile ilişki yaşamaya başladı asla vazgeçmem dizisindeki kızla sevgili olmadı ya çok şaşırttı beni.
kıza yanaşmış, kız yüz vermemiş, bu da 'bu kız rol yapamıyor bunu gönderin diziden' demiş yapımcıya..
magazinde okumuştum

Almeda güzel kız e Tolgahan da yakışıklı ama uzun vadeli bir ilişki çıkmaz yani biraz zorlama ilişki bana göre :KK12:

Back
X