- 28 Eylül 2014
- 41
- 3
- 38
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tommy marka, etiketi üstünde geniş çanta...
Hediye gelmişti, tarzım olmadığı için kullanmadım...
Boy 32 cm - Genişlik 37 cm - Derinlik 13 cm
Sadece ön kısımda markanın altındaki lacivert kısımda beyaz leke şeklinde ufak bir defo var, sanki orada boya çıkmış gibi.
Fotoğrafta da görünüyor zaten... - 50 TL
Eki Görüntüle 1282809 Eki Görüntüle 1282813
Nine West Bordo çanta... Bunu da hiç kullanmadım hatta etiketi üstünde...
Ölçüler - genişlik 31 cm, uzunluk 16 cm, tabanda derinlik 6 cm... - 45 TL
Eki Görüntüle 1282845 Eki Görüntüle 1282850 Eki Görüntüle 1282852 Eki Görüntüle 1282854
36 beden LCW kot elbise... Hiç giyilmemiş... 30 TL
Eki Görüntüle 1282872
Mor Mudo süveter... L beden... Hiç giyinmedim... 15 TL
Eki Görüntüle 1282867
Pullu Kolsuz Siyah Bayan Üst... Fitilli penye, üstü gümüş renkli pullarla süslü, alt kısmında dantel var...
En 42 cm. Boy 72 cm.... % 100 koton, yeni etiketli... Beden XXL... 20 TL
Eki Görüntüle 1282858
slm burdaki iki çantayıda begnedim ikisine güzel bir fiyat verseniz?
Cantalar cok guzelde bana cok gelicek. Ya (( bordo cantayi 40 tl ye kargo sizden verirseniz alayim ben. Ama size uygun olmazsa da sorun yok ))İkisini de almayı düşünürseniz 85 tl'ye verebilirim.
Cantalar cok guzelde bana cok gelicek. Ya (( bordo cantayi 40 tl ye kargo sizden verirseniz alayim ben. Ama size uygun olmazsa da sorun yok ))
Hadi 40 tl olsun ama kargo size ait olsun. Çantanın üstündeki fiyat 60 $... Tabii bütçenizi aşıyorsa yapacak bir şey yok, umarım daha uygun bir şey bulursunuz![]()
bordo çanta ve coco cola bardakları ne kadar olur?Hadi 40 tl olsun ama kargo size ait olsun. Çantanın üstündeki fiyat 60 $... Tabii bütçenizi aşıyorsa yapacak bir şey yok, umarım daha uygun bir şey bulursunuz![]()
Saolun tskler evet butce den dolayi yoksa cok begendim )) eger indirime girecek olursaniz gene talip olurum ))
Ben de tommy cantayi beğendim onun son fiyati ne olur çapraz takmak için kayisi var mi?