kızlar yumurtalama dönemindeyim bi kaç gündür çocuk denemesi yapıyoruz bugünde tomogrof çekilmem gerekti ilaçlı olarak gebelik oluşumunda bebek bi zarar görür mü acaba şuanda gebelik yok oluşurken zararlı mı lütfen yardımcı olun internett zararlı diyende var değil diyende
kızlar yumurtalama dönemindeyim bi kaç gündür çocuk denemesi yapıyoruz bugünde tomogrof çekilmem gerekti ilaçlı olarak gebelik oluşumunda bebek bi zarar görür mü acaba şuanda gebelik yok oluşurken zararlı mı lütfen yardımcı olun internett zararlı diyende var değil diyende
CT Safety During Pregnancy Burada karın, rahim ve yumurtalık bölgesi olmazsa zarar vermez dense de ben laboratuvarımda hamile olan anne bilim insanlarını ve teknisyenlerimi jel odasında, radyasyon ile ilgili düşük miktar çalışmalarda asla çalıştırmıyorum. Jinekoloğunuza muhakkak danışın. Zaten çok zor hamile kalıyor herkes bu yüzyılda eskisi gibi değil işte sebebi bu az güneşte kaldım sivilce kremi kullandım ne kadar zehir UV radyasyon varsa yükleniyoruz. Cep telefonu dahi yaklaştırmayın karnınıza. yatak odanızdan atın telefonları.