Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim de gözlük numaraları farklı ve oyle kullanıyordum ilk başta. 350 neymiş ya hu. Bir yıllık Lens masrafim o kadar turmuyo. Yıllık mi aylik mi bu 350?
Dönüm noktasına geldim. O durumu yaşadım. O dönem sadece kendime odaklandım ben. yalnız kalıp sadece kendimi dinledim, kendimi yeniden keşfetmeye çalıştım ve çok kitap okudum, çok da yazdım.
herkes de farklıdır. kimi de daha da sosyalleşir, yalnız kalmamaya çalışır. Çözümü sen de aslında. Seni senden başkası kurtaramaz.
Lise yıllarım :) 100 kilo bir beden durmadan dalga geçen arkadaşlar ve hayatımı kaydıran bir çok arkadaş görünümlü yalancı. Kendini sevmen için kilo vermen gerek üzgünüm özgüvenini alıp götürüyor bu kilo durumları şuan görenler tanımaz o kadar değiştin mi diye. Lise dönemi en zor dönemler arkadaşlarına kapılma sadece kendinsin bu hayatta en eğlenceli zamanların lise yılları ama ızdıraplı da.Kitap oku ders çalış duyma görme bilme
Ya lütfeeen yapmayin. Hepimiz mi barbi gibiydik. Ben bir de okul degistirmistim, degistirdigim okuldaki kizlar aman bir görsen manken gibiler, etekler bir karis, saclar boya. Ben gömlegimin tek bir dügmesi bile acik olmayan uzun etekli ve toplu bir kizdim. Ben cocuk gibi onlar ise genc kadin gibi duruyorlardi bana oranla.
Simdi bir serpildim bir güzellestim. Boyun hala cok kisa ama afet gibiyim dogum kilomu saymazsak. Hala kendimle olan problemim devam ediyor ama bak o gecmedi hic, beynime öyle kazindi. Bu cok kötü.
Yüzüm trabzon ekmegi gibiydi ama tas bebek gibi diyenler olmus büyüklerden bana o dönemler, porselen bebekler var ya.
Ama tombulum da tombulum. Hic özgüvenim yoktu. Hic ciktigim olmamisti, kimsenin benden hislancagini düsünmezdim, somurtuk olmustum.
Iste bunlar hep ergenlik.
Simdi hele ki ilk dogumumdan sonra yüzüme birseyler oldu. Elmacik kemiklerim mi cikmadi, zaten belirgin olan dodaklarim mi patlamadi. Öyle bir yüzüm oldu ki hep estetigi yapilan seyler, dudaklarimi estetik falan diyenler oldu.
Demem o ki ilerde cok güzellesiyor insan, hele 20 den sonra uhuuu 25 ten sonra ise müthis bisi oluyor insan
lise yıllarında erkeklerden kurulan bir harem mi yaşam tarzı
ilginç bir yaşam tarzıymış:)
yaşam tarzına müdahale etmek değildi amacım sadece yaptığınız yorum bir lise öğrencisi için doğru gelmedi bana
aksi taktirde nasıl biliyorsanız öyle yapın
hani özgür olacağım diye aşırı olmakmıdır bu bilemedim
lise yıllarında erkeklerden kurulan bir harem mi yaşam tarzı
ilginç bir yaşam tarzıymış:)
yaşam tarzına müdahale etmek değildi amacım sadece yaptığınız yorum bir lise öğrencisi için doğru gelmedi bana
aksi taktirde nasıl biliyorsanız öyle yapın
hani özgür olacağım diye aşırı olmakmıdır bu bilemedim