Toparlanmam lazim :(

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba hanımlar.
Hemen konuma giriyorum..ben tembelim:(ve düzelmem lazım.. kilo vermem lazım veremiyorum hemde diyetisyene gittigim halde..gram veriyorum onuda geri alıp veriyorum yani listeme sadık değilim..spora gittim yarım bıraktım..esim daha düzenli olmamı istiyor onuda bir iki yapıp yine saliyorum. Hep sızlaniyorum. Esimde gayet bakımlı kendisine dikkat eden biridir. Bana da destektir.ama bende bi tembellik var kurtulmak istiyorum bu durumdan :(

19 yaşındayım. Sınav döneminde 75 kiloya kadar çıktım. Lisede 9. ve 10. Sınıf boyunca da fitness merkezlerine kaydım oldu. Sonuç, kilo veremedim. Sadece sıkılaşıyordum o da fark edilmiyordu bile. Her neyse sonra 12. sınıfın yazında 75 kiloya kadar çıktım. Normalde 64 kiloydum. En son kafama dank etti ama yine spor salonlarına yazılamazdım çünkü yazılsam da hayvan gibi yiyordum. Irademi kontrol edemiyordum. En son evde koşu bandı vardı. Kendime youtube'tan da kanallar bulup egzersiz programı yaptım. Haftada 3 gün sürüyordu. Kardiyo + bölgesel yapmaya başladım. Evim merkezi konumda olduğu için her yere mümkün mertebe yürüyordum. Devlet bursum vardı. Haftalık 20 liramı badem, fındık, kuru üzüm almaya ayırırdım. Sonuç olarak kendi irademle şu an 62 kiloya kadar düştüm. Demek istediğim şey kendinizde bitiyor. Bir program yaparak başlayabilirsiniz. Youtube'ta çok güzel kanallar var. Squatgirl, Ebru Karaduman, Blogilates bunları tavsiye ederim. Kardiyo ile bu egzersizleri destekleyin ve yediklerinize dikkat edin. İnanın çare dışarıda değil. Ha iradenizle spor merkezine gidip, diyetisyenden yardım alırsanız tadından yenmez ama ben kendi başıma başardım. Lütfen modunuzu düşürmeyin. O gelişimi gördükçe devam etmek isteyeceksiniz. Sadece istikrar ve azim. Zorlayın kendinizi.

Aynı durumdayim.sizinle .Az yerim ama kilo veremiyorum sürekli kosturuyirum ve 9 gündür orucluydum gün içinde 2 dk oturamiyorum .3 gün kadar sahura kalkamadim .Ayrıca aksmda su ve çorbadan sonra birşey yiyemiyorum .ama sabah bile yorgunum .ve dediğiniz gibi birşey yapmak zulüm geliyor çocuğum olduğu için h p kosturuyirum ona bile söylenmeye başladım artık :))
Neyse dün doktora gittim d ve b12 vitaminin eksik,demir depolarim boş ve insülin düşüklüğü çıktı tip 1 diyabet için tekrar bakılacak .
Önce doktora bir gidin bunlarda sebep oluyormuş tembelliğe ,halsizlige

Ne kadar sağlıklı tartışılır ama
Günde 5litre su içerek 3 ay içinde tam 14 kilo verdim ve geri almadım tavsiye ederim

Başka bir şey yemediniz mi? Sadece su mu içtiniz?
Tabiki yedim
Herşeye normal devam ettim

sadece pilav ve şerbetli tatlıyı kestim

Mesala yemek yedigim zaman hemen ardından
3 bardak su içiyorum

1,5 litre su şişesini yanımdan ayirmiyodum
Sürekli doldurup içiyodum.

Tabiki yedim
Herşeye normal devam ettim

sadece pilav ve şerbetli tatlıyı kestim

Mesala yemek yedigim zaman hemen ardından
3 bardak su içiyorum

1,5 litre su şişesini yanımdan ayirmiyodum
Sürekli doldurup içiyodum.
Ben de kesmiştim. Şu sıralar duraklama dönemindeyim. Bayağı az su içiyorum. Su içmeyi arttırsam iyi olur. Belki eşik kırılır :( 55'e kadar yolum var. Sağ olun tavsiye için <3

Back
X