Topik vardı bulamadım

Deryaderyya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
283
170
23
43
Fal bilen varsa bakabilir mi

Eklentiler

• 2016-03-11 14.23.30.webp
    2016-03-11 14.23.30.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 87
  • 2016-03-11 14.23.09.webp
    2016-03-11 14.23.09.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 81
Bu da tabak

Eklentiler

• 2016-03-11 14.22.41.webp
    2016-03-11 14.22.41.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 89
birşey sorabilir miyim, gerçekten merakımdan soruyorum
hiç tanımadığınız, iyi niyetli olup olmadığını bilmediğiniz insanlara nasıl güvenip fal bakabilir misiniz diyorsunuz?
yani hiç faldan anlamayan kötü niyetli biri çıkıp, 3 vakte kadar aileden biri ölecek dese veya bir erkek bir kadını aldatıyor çocuğu var vs dese hiç mi etkisinde kalmayacaksınız?
insanın hayatı kabusa döner

birşey sorabilir miyim, gerçekten merakımdan soruyorum
hiç tanımadığınız, iyi niyetli olup olmadığını bilmediğiniz insanlara nasıl güvenip fal bakabilir misiniz diyorsunuz?
yani hiç faldan anlamayan kötü niyetli biri çıkıp, 3 vakte kadar aileden biri ölecek dese veya bir erkek bir kadını aldatıyor çocuğu var vs dese hiç mi etkisinde kalmayacaksınız?
insanın hayatı kabusa döner
Daha neler niye hayatım kabusa donsun artı beni hic tanımayan biri neden benim icin kotu seyler dusunsun ki ne çıkarı var

Fala gerçekten inanıyor musunuz?
Olacakların o fincanda ya da tabağında görüneceğine?
Cehalet değil de ne bu?
Yok inanmıyorsanız buraya neden konu açtınız?
Terapi demeyin böyle terapi saçmalık bence..

Daha neler niye hayatım kabusa donsun artı beni hic tanımayan biri neden benim icin kotu seyler dusunsun ki ne çıkarı var

size söylenenlere inanmayacak ve kafaya takmayacaksanız neden fal baktırmak istiyorsunuz ki?
çıkarı var diye değil, güya eğlenmek için veya gıcıklık için bile bir sürü şey yazabilirler
bizim üniversitede bir arkadaş telefonunu yanlışlıkla arayıp birini soranlara neler neler derdi mesela

Fala gerçekten inanıyor musunuz?
Olacakların o fincanda ya da tabağında görüneceğine?
Cehalet değil de ne bu?
Yok inanmıyorsanız buraya neden konu açtınız?
Terapi demeyin böyle terapi saçmalık bence..
Evet inanıyorum,cok cahilim cunku

size söylenenlere inanmayacak ve kafaya takmayacaksanız neden fal baktırmak istiyorsunuz ki?
çıkarı var diye değil, güya eğlenmek için veya gıcıklık için bile bir sürü şey yazabilirler
bizim üniversitede bir arkadaş telefonunu yanlışlıkla arayıp birini soranlara neler neler derdi mesela
O arkadaşının ve onun gibi düşünenlerin sorunu

Back
X