toplama sonrasi orgalutran 0;25 kullanilmasi

ozlem80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
4.254
23
116
İngiltere
Doktor bey, fransada ilk tup bebek denememde bu sabah yumurtalari toplandi; 12 olgun yumurtam var dendi. arkadan gelen 10_12 mm civari yedi yumurta gorunuyor. yumurtaliklarim 8;5 cm olmuslar. toplama sonrasindaki gun baslamak uzere 0;25 orgalutranu 8 gun yapmami istedi doktorum. yumurtaligimin kuculmesi icinmis. dil sorunundan tam anlayamadim, transfer sonrada bes gun kullanacgim demek, bebegin tutunmasina zarari olmaz mi? catlatma ignesi oldugum gun e2im 3000di. cok endiseleniyorum.

Son düzenleme:
Doktor bey, fransada ilk tup bebek denememde bu sabah yumurtalari toplandi; 12 olgun yumurtam var dendi. arkadan gelen 10_12 mm civari yedi yumurta gorunuyor. yumurtaliklarim 8;5 cm olmuslar. toplama sonrasindaki gun baslamak uzere 0;25 orgalutranu 8 gun yapmami istedi doktorum. yumurtaligimin kuculmesi icinmis. dil sorunundan tam anlayamadim, transfer sonrada bes gun kullanacgim demek, bebegin tutunmasina zarari olmaz mi? catlatma ignesi oldugum gun e2im 3000di. cok endiseleniyorum.

merhabalar oncelikle size bolsans dilerim size bu tedavinin uygulanmasinin ana sebebi yumurtaliginizin daha fazla buyuyup fazla uyarilmamasini saglayarak sizi hiperstimulasyon sendromuna sokmamak kisacasi bu boyle bir duruma karsi bir tedavi secenegi yapilan kisitli calismalarda pek zarari oldugu netlesmedi kisilerin tedavilere karsi tepkileri farkli olabiliyor e2 nizin yuksek olmasi ve arkasindan kucuk boyutlu folikullerin olmasi doktorunuzu endiselendirmis sizi korumak amacli bu tedaviyi uygulamislar tabii bu tur durumlari engellemenin daha baska yollari da var fakat tercih doktorunuzun kolay gelsin sevgiler

cevabiniz icin cok tesekkur ederim sanirim ignelerle asiri olan sancilarim iki uc gunde gecti ya da tesaduf bilmiyorum, skiz gun kulanin demislerdi ben sadece 6 gun kullandim. ama degerim sadece 12.gun 17 cikti testi tekrarlayacagim umut yok gb duruyor eger bu kimyasal bir gebelikse bu oldugum ignelerden embroyo olumsuz etkilenmis olabilir mi, bu konuda gorusunuzu merak ediyorum. yazabilirseniz cok sevinirim. saygilar.

cevabiniz icin cok tesekkur ederim sanirim ignelerle asiri olan sancilarim iki uc gunde gecti ya da tesaduf bilmiyorum, skiz gun kulanin demislerdi ben sadece 6 gun kullandim. ama degerim sadece 12.gun 17 cikti testi tekrarlayacagim umut yok gb duruyor eger bu kimyasal bir gebelikse bu oldugum ignelerden embroyo olumsuz etkilenmis olabilir mi, bu konuda gorusunuzu merak ediyorum. yazabilirseniz cok sevinirim. saygilar.

merhabalar evet sonucunuz pek umutlu gözükmüyor bu iğnelerin rahimde de birtakım yerlere etkisi direkt olarak mevcut fakat sebeb tek buna baglıdır demek de pek doğru olmaz yüksek e2 seviyeleride buna sebeb olabilir ama sizin anlattıgınıza göre iğnelerden sonra ağrılarınız geçmiş bu da direkt bir bağlantı da söz konusu olabilir sevgiler

Back
X