• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplanın Antalya’da tüp bebek doktoru arayanlar

Yaa gerçekten şaşırıyorum bazen gerçekten ,amh düşük olan birisine neden bu kadar doz yapılır? bana demişti sana çok iğne kullandırdım çok yumurtan çıksın diye ,labı da kötüydü o yüzden yüksek doz kullandırdım ihtimal artsın diye demişti. Faydası olacağı yere zararı var ,transferim negatif oldu ama hala ara lekelenme yaşıyorum ,göğüslerim acıyor ,sebebi bu kadar hormon yüklenmesi ,kızgınım o yüzden herşey daha farklı olabilirdi ..İşte bu yüzden içime sinmiyordu bu uygulanan yöntem .Herkese aynı yöntem uygulanırsa nerde özel protokol tedavileri ?? Ben anlamıyorum ya çok moralim bozuluyor aklıma geldikçe :KK43:
Benim de işte tam bu yüzden maddi manevi zor geçirdiğim 2 yıla mal oldu. Toparlanmam ve doğru kararı verebilmem uzun zaman aldı. Yaşadığım süreç çok çetrefilli. Şafak hocaya ben tavsiye üzerine gittim ama hakikaten çok pişman oldum. Daha detaylı anlatacak olsam ohoo neler yaşadım neler

Benim de işte tam bu yüzden maddi manevi zor geçirdiğim 2 yıla mal oldu. Toparlanmam ve doğru kararı verebilmem uzun zaman aldı. Yaşadığım süreç çok çetrefilli. Şafak hocaya ben tavsiye üzerine gittim ama hakikaten çok pişman oldum. Daha detaylı anlatacak olsam ohoo neler yaşadım neler
Teşekkür ederim kafam çok karışık bu konularda güvenim sarsıldı artık

Tüp bebek için Antalya ıvf ya da Memorialı tecrübe eden arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Hangisinden daha memnun kaldınız acaba? Labaratuvar olarak hangisi daha iyiydi?

Tüp bebek için Antalya ıvf ya da Memorialı tecrübe eden arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Hangisinden daha memnun kaldınız acaba? Labaratuvar olarak hangisi daha iyiydi?
Ben Antalya Ivf’te gördüm. Öncesinde Ankara ve İstanbul’da toplam 4 başarısız denemem var. 5. Denememde pozitif gördüm 🙏🏻

Merhabalar çok heyecanlıyım bu benim ilk denemem olacak gelecek tüp bebek merkezinde Mete ışıkoğlu doktorum 3. Gün dondurulmuş embriyo 25 yaşındayım

arkadaşlar antalyada hangi doktoru önerirsiniz tüp bebekte? 2,5 yıldır olmuyor. sebepsiz. sağlıklıyız eşimle ikimiz. yumurta rezervim iyi durumda estradiol, progestoron, prolaktin tsh fsh hepsi iyi. yumurtalamam neredeyse her ay oluyor. adetlerim düzenli. tüplerim açık. yumurtalama zamanı doktora her gittiğimde rahim duvarı kalınığı gayet iyi. eşiminde spermeleri iyi durumda. sebepsz olmaması çok üzücü. burda yazılanları okudum tek tek. anlamadığım bir sürü tıbbi terim kullanılmış. açıkçası burada durumundan bahseden arkadaşlar bana fikir verebilir mi? hangi doktor iyi? bide sizce tüp bebek tutma olasılığı sizinle kıyaslarsam iyi mi kötü mü? yani tabi ki kimse garanti veremez kesin tutar ya da tutmaz diye ama soruyorum işte. ne bileyim düştük bir kere bu işin içine :( umutsuz değilim ama yoruldum. fikirlerinizi söylemenizi bekleyeceğim.

Canım detaylı anlatır mısın ya neden memnun kalmadığını

Evet, Akdeniz Tip'ta görev yaptığı zaman gitmiştim. İyi ki de bu sürece Şafak hocayla başlamışım diyorum. Şu an 31 haftalik hamileyim.

Canım detaylı anlatır mısın ya neden memnun kalmadığını
Merhaba. 2 yıl boyunca yüksek doz ilaç kullandırdı ve eşimle ilgili olası durumları göz ardı etti. Mesela bu sürece başlamadan önce hsg(rahim filmi) çektirmek gerekirken hiç bahsetmedi bile. 2 kez yumurta toplandı ve 3.günden sonra gelişimi durdu. Çok mücadele ettik. İlaçları zamanında kullandım, dediği herşeyi yaptım. Eşime sürekli sigara içme derken bikeresinde eşim Şafak hocayı odasında sigara içerken gördü ve o konuda da tüm büyü bozuldu. 3.kez tedavi süreciyle ilgili konuşmak için yanına gittiğimizde artık el değiştirin burayla, benimle devam etmenizi istemem dedi. Zaten hayal kırıklıklarıyla boğuşurken o sözü beni enkaz altında hissettirdi... Bikaç ay sonra Murat Özekinci Memorial hastanesinde çalışırken muayeneye gittim. Çok detaylı konuştuk ve elimdeki bütün evrakları inceledi. Fakat ben psikolojik olarak kendimi hazır hissedemiyordum. 2023 şubat ayında yeni bir başlangıç yapalım dedik ve Murat hoca tıp fakültesindeyken yanına gittik. Artık karar vermiştik ve tedaviye başladık. Şafak hocayla hiç transfer aşamasına geçememişken Murat hocayla nisan ayında taze transfer oldu . Sonuç olumsuzdu... O da biz de pes etmedik ve 11 Ağustosta dondurulmuş embriyo transferi ... Sonuç pozitif çok şükür . Nasıl anlatsam onun desteğini, verdiği morali, gözlerindeki umudu. Ben onunla geçirdiğimiz süreçten çok ama çok memnun kaldık. Çok uzun yazdım gibi ama aslında kısa yazdım. Herşey yazdıklarımdan ibaret değil. Şuan 16 haftalık hamileyim ve isteyen çabalayan herkese nasip olsun 🌸

Back
X