Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmıyorum haklısınız bi de onlar anlasa baskı yapmasa neymiş yaşım geçmiş evde kalmışımNe işiniz var çoluk çocukla. Bir kere bakış açılarınız farklıdır. 23 yaşında yaptıklarınızı, düşündüklerinizi şimdi yapıyor musunuz?
Öyle tabi bi de onlara anlata bilsemBelli bir yerden sonra aranizdaki yaş farkının belli olma oranı çok yüksek. Bunu da göz önünde bulundurun derim. Ayrıca davranışları, düşünceleri vs size olgun gelmeyecektir
Olur mu öyle şey. Baskıyla evlilik mi olur? Günümüz şartlarına göre yaşınız hiç de geçmemiş üstelik.Yapmıyorum haklısınız bi de onlar anlasa baskı yapmasa neymiş yaşım geçmiş evde kalmışım
çevredekiler de sizin gibi düşünüp baskı yapmasa ne güzel olurdu teşekkür ederimBen 26’yım. 23 bana bile küçük geldi düşününce
Yok hayır çok baskı var üzerimde o yüzden ikna etmeye çalşanlar çok yoksa benim kati kararım kendimden küçük birini istemedim annem ve babamda bana bi örnek çünkü hep sorun oldu bu yaş onlar içinKafan karisik olduguna gore sende olumlu bir yonu var.Sen bilirsin.Yas farki biraz fazla gibi.
Çok rahatlattınız beni teşekkür ediyorum sizeOlur mu öyle şey. Baskıyla evlilik mi olur? Günümüz şartlarına göre yaşınız hiç de geçmemiş üstelik.
Yok almıyomAl kiz citir citir cocugu![]()
Pek tanımadığınız biri ise cok riskli zaten ama ben önyargılı değilimdir. Hep denemek, görmek lazım kafasındayım bu konularda. Yasınız da cok genc ayrıca bende 28im yani genciz daha =)Arkadaşın akrabası ben pek tanımıyorum
Evwt öyle haklısınız sadece baskı yüzünden böyleyim herkes sevgi olunca sıkıntı olmaz diyo ama bi de hayatın gerçekleri varBelli bir yerden sonra aranizdaki yaş farkının belli olma oranı çok yüksek. Bunu da göz önünde bulundurun derim. Ayrıca davranışları, düşünceleri vs size olgun gelmeyecektir