Toplanın bi sorunum var lütfen bana yardımcı olun.

Ne işiniz var çoluk çocukla. Bir kere bakış açılarınız farklıdır. 23 yaşında yaptıklarınızı, düşündüklerinizi şimdi yapıyor musunuz?
Yapmıyorum haklısınız bi de onlar anlasa baskı yapmasa neymiş yaşım geçmiş evde kalmışım

Hele bi de erkeklerin (bence) daha geç olgunluğa eriştiklerini düşünürsek iyice düşünün derim. Evet erkek büyük olunca sorun olmuyo amaa diyen arkadaşlarımız da olucaktr ama bu bi gerçek bence kendimizi kandırmayalım bazı kadınlar kendi yaşıtları ile bile anlaşamıyor bazen. Ama karar sizin hayat sizin

Kafan karisik olduguna gore sende olumlu bir yonu var.Sen bilirsin.Yas farki biraz fazla gibi.
Yok hayır çok baskı var üzerimde o yüzden ikna etmeye çalşanlar çok yoksa benim kati kararım kendimden küçük birini istemedim annem ve babamda bana bi örnek çünkü hep sorun oldu bu yaş onlar için

Belli bir yerden sonra aranizdaki yaş farkının belli olma oranı çok yüksek. Bunu da göz önünde bulundurun derim. Ayrıca davranışları, düşünceleri vs size olgun gelmeyecektir
Evwt öyle haklısınız sadece baskı yüzünden böyleyim herkes sevgi olunca sıkıntı olmaz diyo ama bi de hayatın gerçekleri var

Ben 30'um erkek kuzenim 23 olacak.
Kendisini arayıp, "X bugün böyle olmuş hayırdır?" demediğim hafta çok az.
Öyle fikirleri var ki bazen uzaylı olduğunu düşünmüyor değilim.
Söyleyeceklerim bu kadar.

Back
X