Toplanın gerdeğe giriyoruz

CharlesBukowski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2019
10
1
86
32
Ablalarım bacılarım merhabalar.Burda açılan 5555. ilk gece konusu olabilir ama üzgünüm derdime ortak olmanız gereken bir durum var…

29 yaşında hiç ilişki yaşamamış biri olarak 5 gün sonra düğünüm var ve bu yaşıma kadar o kadar çok ilginç şeyler okudum/duydum ki hepsinden ama hepsinden çok korkuyorum.Ya kan gelmezse ya vajinusmus olursam ya çok kanarsam ya canım yanarsa ya eşime yetemezsem gibi gibi gibi…Bu mesajımı okuyan evliler çok keyifle okuyorlar buna çokkk eminim ama zihnimdeki sesleri susturup düğünüme ve bu güzel sürece odaklanamıyorum 1 haftadır stres yaşıyorum.Eşim çok çok çok anlayışlıdır her konuda beni rahatlatır bu korkularımdan ona ayrı ayrı bahsettiğimde beni rahatlatıyor,kendisini çok arzuluyorum aynı şekilde o da beni, ama zihnim asla susmuyor bilen deneyimli birilerine ihtiyacım var o güne kadar bir mit belirleyip zihnimi susturmam lazım bana deneyimlerinizi fırlatınnnn

Mesela bugün bir teori buldum kendime…Dedim eğer seks kötü bir şey olsaydı,acı veren bir şey olsaydı buncaaaa insan bunun için savaşmazdı 😂Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.Help meee

Neler oluyor burada, sevişcek miyiz:cool:
O zaman öncelikle rahatlıyoruz, bı hafiften ön sevişmeyle başlıyoruz, sonra heyecanla hersey olup biter zaten, gerisini de boşveerr

Ablalarım bacılarım merhabalar.Burda açılan 5555. ilk gece konusu olabilir ama üzgünüm derdime ortak olmanız gereken bir durum var…

29 yaşında hiç ilişki yaşamamış biri olarak 5 gün sonra düğünüm var ve bu yaşıma kadar o kadar çok ilginç şeyler okudum/duydum ki hepsinden ama hepsinden çok korkuyorum.Ya kan gelmezse ya vajinusmus olursam ya çok kanarsam ya canım yanarsa ya eşime yetemezsem gibi gibi gibi…Bu mesajımı okuyan evliler çok keyifle okuyorlar buna çokkk eminim ama zihnimdeki sesleri susturup düğünüme ve bu güzel sürece odaklanamıyorum 1 haftadır stres yaşıyorum.Eşim çok çok çok anlayışlıdır her konuda beni rahatlatır bu korkularımdan ona ayrı ayrı bahsettiğimde beni rahatlatıyor,kendisini çok arzuluyorum aynı şekilde o da beni, ama zihnim asla susmuyor bilen deneyimli birilerine ihtiyacım var o güne kadar bir mit belirleyip zihnimi susturmam lazım bana deneyimlerinizi fırlatınnnn

Mesela bugün bir teori buldum kendime…Dedim eğer seks kötü bir şey olsaydı,acı veren bir şey olsaydı buncaaaa insan bunun için savaşmazdı 😂Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.Help meee
Benim korkum sadece acı duyacağımı düşünmekti.Çünkü ablamın anlattıkları kafamda yer etmişti.Çok korkutmuştu beni.Son haftalar stresten düğünün tadını bile çıkaramadım gerçi tek stres sebebim o değildir.İlk gece acı duyduğum için olmadı.Birkaç gün sonra kendim dedim.Dişimi sıkıcam olsun bitsin bi an önce.Acı da duydum.Kan da çok az geldi.Avucumun ortası kadar bile değil.Büyük bir kanama yaşamadım.Aslında kişiyle alakalı bence.Arkafaşlarımın çoğu hiç acı duymamışlar.Ben kastım belki de o yüzden öyle oldu.

Benim korkum sadece acı duyacağımı düşünmekti.Çünkü ablamın anlattıkları kafamda yer etmişti.Çok korkutmuştu beni.Son haftalar stresten düğünün tadını bile çıkaramadım gerçi tek stres sebebim o değildir.İlk gece acı duyduğum için olmadı.Birkaç gün sonra kendim dedim.Dişimi sıkıcam olsun bitsin bi an önce.Acı da duydum.Kan da çok az geldi.Avucumun ortası kadar bile değil.Büyük bir kanama yaşamadım.Aslında kişiyle alakalı bence.Arkafaşlarımın çoğu hiç acı duymamışlar.Ben kastım belki de o yüzden öyle oldu

Şincik bakın güzel güzel yazacağım.

1) Kan gelmeyebilir. Buna odaklanmayın. Kendinizi kasmazsanız, hymen çok kalın değilse vs kanama olmayabilir. Kanama bekaretin göstergesi değil. Bende sıfır acı olmasına rağmen ekstra bir kanama oldu, tavuk boğazlamış gibiydi ahshfs en hakiki öz bakire bendim diye dalga geçtim hatta. Ama hiç olmaması da çok normal.

2) Ya vajinismus olursam derseniz olursunuz :D Niye olasınız, kendinizi şimdiden buna şartlayıp bu düşünceyle ilişkiye başlarsanız olmanız muhtemel, gereksiz kasarsınız. Hem zihnen hem fiziken.

3) Acıma konusu da yine büyük oranda size ve eşinize bağlı. Siz kendinizi kasmazsanız, eşiniz aceleci ve sert davranmazsa, siz yeterince uyarılıp ıslandıktan sonra birleşme olursa acı olmaz. Ben ilk ilişkimi 22-23 yaşında yaşadım, o kadar rahattım ki zerre acı hissetmedim hatta bir miktar acı bekleyip hissetmeyince "olmadı galiba" demiştim :D Buna odaklanmayın, acı yok Rocky. Ha velev ki acı oldu, dayanılmaz bir şey değil,. Nereden biliyorsun kadın, senin acımamış derseniz eğer, şöyle ki, yeterince ıslanmadan birleşme olduğunda şu an bile o minnak acı olabiliyor. Ama öyle dayanılmaz, dünyayı başınıza yıkan bir acı değil. No pain no gain diye düşünün en kötü ihtimalle.

4) Eşinize yetememe konusu çok normal. Hele ki eşinizin önceden tecrübesi varsa. İlk defa yaptığınız bir şey, tabii ki Mia Khalifa performansı sergilemeyeceksiniz. Seksin temeli içgüdü olsa da gerisi öğrenilen bir şey. Ne sevdiğinizi, eşinizin ne sevdiğini zamanla, birbirinizi bu anlamda tanıyarak öğreneceksiniz. Buna göre seks hayatınız gelişecek. İlk seferler için performans endişeniz olmamalı, eşinizin de böyle bir beklentisi olmamalı. Bakire, tecrübesiz bir kızla evleniyor. Bilmediğiniz şeyi yapamazsınız. Mesela arabayla trafiğe ilk çıktığınızda mükemmel şoför olmayı beklemezsiniz, hata yaptığınızda eşiniz memnuniyetsiz olsa "ilk kez çıkıyorum be adam, ne bekliyorsun" dersiniz değil mi?

Benim naçizane tek önerim her konuda keskin sınırlarınız, ay onu yapmam ay bunu denemem, aşkım saçım :/ tutumunuz olmasın. Tabii ki kendinize göre sınırlarınız olur, erkeğinizin geyşası olun demiyorum ama kendinizce çok büyük tabu olmayan şeyleri en azından deneyin. Deneyin, çabalayın, sevmezseniz yapmazsınız, istemediğiniz bir şeyi asla yapmak zorunda değilsiniz ama denemeden kafadan direkt reddetmeyin. Bu bir öğrenme süreci, beraber deneyip öğreneceksiniz.

Bir de eşinizden utanmayın. Ne konuşmaktan, ne görsellikten, ne de davranışlardan. O sizin eşiniz, seks evliliğin en temel taşlarından biri. Başlarda utanmak çekinmek normal ama bunu sürekli bir tutum haline getirmeyin.

Seks kötü, zor, acılı bir şey olsa sevişmezdik ashfd güzel bir seks dünyanın en güzel şeylerinden biri, saf bir zevk. Umarım siz de güzel bir seks hayatına kavuşursunuz.

Uzun uzun yazdım, artık gerdeğe sizinle girmememi affettirmişimdir herhalde ahshg

Back
X