İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar TOPLANMAYAN BAYAN BOXER tavsiyeleriniz! İç çamaşırı izi görünmesin istiyorum!

FikirAdasi

Fikir Adası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
835
3
116
Ankara
Merhaba bayanlar :16:

Elbise, eşofman vb giydiğimde iç çamaşırı izinden hiç hoşlanmıyorum. Bunun için toplanmayan boxer arıyorum! Daha önce nbb denedim ama yok! Toplanıyor yürürken, otururken... O zamanda daha kötü bir görüntü ortaya çıkıyor.

Bazı bayanlar görüyorumki elbiseleri, eşofmanları dar olduğu halde hiç iz yok!

Tanga giy demeyin lütfen, giyemiyorum, hiç rahat etmiyorum, onuda denedim. :26:

Saks marka boxer toplanmıyormuş, bulamadım hiçbir yerde... Sizin önerileriniz nedir? Siz ne giyiyorsunuz?

güzel bır başlık olmuş.Bende hiç hoşlanmam elbise ve kumaş pantolondaki izden.Normal bir boxer giyiyorum ben iz olmasın diye markası önemli değil.

Ya aslında toplanmayan nasıl olur ki sonuçta kalçanın şekli yuvarlak illa toplanır bence:9:
İz yoksa tanga vardır ama o da yine kalça yapısıyla alakalı...
Ben iz olmasını istemediğim zamana tanga giyiyorum üstüne de korse:34::34:
Tanga ilk etapta rahatsızmış gibi olsa da aslında zamanla çok rahat edilebilecek bi çamaşır ben çok rahat ediyorum:46:
Üstüne de korse giymem gerekiyor çünkü kalçalar çok belli olur yoksa:1:

Kenarları içinde incecik silikon bant oluyor tene yapıştığı için toplanma olmuyor markası önemli değil diyeceğim ama o silikon bantlı olanlar genelde pahalı çamaşır satan yerlerde oluyor.

bence bu bacağın kalınlığı şekliyle alakalı. bacağın ince ve düz ise toplanmaz hiçbi boxer

Son düzenleme:
Dikissiz lazer kesim çamaşır al canım cok rahat oluyorlar her camasircida bulabilirsin ve de hiç iz yapmıyorlar zaten iz yapmamak icin üretilmiş :)

ben dikişsiz camasır kullanıyorum fakat cogunlukla pamuklu olmadıkları için cok zor buluyorum önemli olan doğru bedeni tutturmak ve kalçanı sıkmaması dar gelirse iz yapar bol olursa toplanır..

Back
X