• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

toplu mail kampanyası

yesil_zeytin_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
18.321
13.421
298
kızlar bu kpss olanları için , atamalarda çok kadro verilsin diye bölümden toplu mail kampanyasına yapılıyor. imza kampanyası gibi:)

bizde evimistere, evim.net, bernando, dekoreko, ceyizevi gibi sitelere toplu mail kampanyası yapalım.

sehirfırsatına kupon koysun lar diye düşündüm., bizimde işimize gelir.
bunun için aşağıdaki bir mail şablonu oluşturdum. Göndereceğim adresleri not aldım. Şuan 15 e yakın mail adresi var elimde. Yayınlamam yasak oldugu için şuan ekranda gözükmüyor. İlgilenen arkadaşlar bana mesaj atarsa maile adreslerini sizlere vericem. birde yazımı begenmenizi rica edicem. katılımı görmek açısından:)

mail şablonu:
sn yetkili,
Sitenizden daha iyi alış veriş yapabilmek için ,
Groupon (ŞehirFırsatı) ' a , tüm ürünlerde geçerli olan kupon yayınlamanızı istiyoruz.
böylece hem sizin müşteri kitleniz artar, hemde müşteriler uygun fiyat altında alışveriş yapma olanağı bulur.

gereğinin yapılmasını rica ediyoruz.
iyi çalışmalar

mail adresi: iletisim@evimister.com, hizmet...@trendyol.com,( Biz malesef bunları şuan göremiyosunuz engelli adres )

kızlar toplu katılım olursa, bizde en iyi şekilde yararlanırız..katılacak olanlar begensin. ona göre yapmaya başlayalım. 1 hafta göndercek en iyi şekilde dönüş yapıcak.
hemen yapmasalarda , bütçelerini kontrol ettikten sonra mutlaka bir kupon olayına girişiceklerdir.

Son düzenleme:
Faydalı olabileceğini düşünüyorum ama evimister pek müşteri memnuniyetine önem veren bir site değil bence, firsatmagazasi mesela baya ilgili onun için de yapabiliriz. Bence kadınlar kulubünden de bahsedebiliriz burada kaç kişinin mail atacağı önemli bir indirim kapabiliriz. Evimisterden çok alışveriş yapmış biri olarak geç de olsa sorunlarımı çözdüler. Katılım olursa ben de mail atabilirim. Gerçi telefonda bir daha asla kuponlarım bitsin alışveriş yapmayacağım sizden dememe rağmen :)))

Kızlar bence markafoni ye atalım.Yeniden kampanya yapsınlar.
100 tl lik alışveriş 50 tl
200 tl lik alışveriş 90 tl
500 tl lik alışveriş 220 tl
Bu kampanya çok güzeldi yaa:90:

Son düzenleme:
Kızlar bence markafoni ye atalım.Yeniden kampanya yapsınlar.
100 tl lik alışveriş 50 tl
200 tl lik alışveriş 90 tl
500 tl lik alışveriş 220 tl
Bu kampanya çok güzeldi yaa:90:

markafoninin yapcagını zan etmem.
evimisteri dememin nedeni, onlar biraz böyle ciddiyesizler gibime geldi.
hani yanlış kelime kullanmış olmayayım:(
mesela bnm kargomda sorun çıktı, hep aradılar hep özür dilediler.. ama inanın hergun arıyolardı:) mail atsam anında cevap veriyolardı.

bizde hepsine atalım:D

mesela bnm kargomda sorun çıktı, hep aradılar hep özür dilediler.. ama inanın hergun arıyolardı:) mail atsam anında cevap veriyolardı.

:))
Markafoni ya da trendyolda eminim müşteri memnuniyetine çok önem verir.Çok sayıda mail gelirse onların da akıllarına belki biraz uzun vadede bir kampanya yapmak girer.Bilmiyorum ama ben artık evimistere bu konuda acıyorum biraz.Beleş beleş adamlar ne kazanacak yaa:43:

bence de pek ilgileneceklerini sanmıyorum. hem üstesinden gelebilirler mi çok zor :51: bi tencere aldım stok da yokmuş 15 gündür bekliyorum gerçi para iadesi yapabiliriz denildi ama inat ettim bekliyorum :119:

Son düzenleme:
Faydalı olabileceğini düşünüyorum ama evimister pek müşteri memnuniyetine önem veren bir site değil bence, firsatmagazasi mesela baya ilgili onun için de yapabiliriz. Bence kadınlar kulubünden de bahsedebiliriz burada kaç kişinin mail atacağı önemli bir indirim kapabiliriz. Evimisterden çok alışveriş yapmış biri olarak geç de olsa sorunlarımı çözdüler. Katılım olursa ben de mail atabilirim. Gerçi telefonda bir daha asla kuponlarım bitsin alışveriş yapmayacağım sizden dememe rağmen :)))

onunda maili ekledim canım:)

Valla sen şanslılardanmışsın cnm benim iademde baya bir uğraşmıştım ama yaptılar sonunda kaç kere aradım, mail attım cevap vermediler. Ama yine de baya şey aldım oradan. Başka siteler de olabilir ceyizevi, evikur, birmutfak,tumev falan gibi siteler tanıtım için kampanya yapabilirler, çeyiz ürünleri satan başka sitelerde olabilir...

Son düzenleme:
kızlar mail istemiş oldugunuz yerlerin adreslerini yazalım,
bn evimister die düşündüm.
başka sitelerde olabilir tabi.
Evimnet , dekoreko , bernanda fırsat mağazası bunlarda olabilir tabi

Valla sen şanslılardanmışsın cnm benim iademde baya bir uğraşmıştım ama yaptılar sonunda kaç kere aradım, mail attım cevap vermediler. Ama yine de baya şey aldım oradan. Başka siteler de olabilir ceyizevi, evikur, birmutfak falan gibi siteler tanıtım için kampanya yapabilirler, çeyiz ürünleri satan başka sitelerde olabilir...

amil şablonu belli
atmışken 10 firmaya beraber atarız bizde

tüh kaçırmışım :37: bu kampanya güzelmiş:128:

Evt canım çok güzeldi bn ordan hisar elektrikli cezvemi hisar saklama kaplarımı bir de hisar sahan setimi bu kampanyayla 104e aldım.
Sarev den de battaniyemi ve pamuk saten nevresim takımımı aldım ikisi 144 e gelmişti toplam
Yeniden olsa süper olur

kızlar maurerle sizin namınıza konustum :))
Hoşgeldiniz efendim. Nasıl yardımcı olabiliriz?

You <click to change>
ben kadınlar kulubune üyeyim
orada arkadaslarımızla çeyiz yapıyoruz
acaba sehirfırsatında felan kampanya yapmayı düşünmüyor musunuz

HelpDesk [agent]
malesef efendim... şu anda sadece sitemizle sınırlı kampanyalar yapmaktayız. kadınlar kulübü üyelerine ekstra %5 indirim uygulaması yapıyoruz üyeliklerine
eğer sizinde sitemizde üyeliğiniz var ise
%5 indirim tanımlamasını hemen yapabiliriz

You <click to change>
üyeliğim var
sadece arkadaslarla konusuyorduk
aklıma siz de geldiniz
mail atacagız bazı firmalara
sizin de siteniz çok güzel
hem de tanınmanızı saglar dıye düşündük

HelpDesk [agent]
aslında ileriye dönük düşünüyoruz bu tür kampanyaları
öncelikle sistemin işleyişi hakkında bilgi edinmemiz gerekli

You <click to change>
bununla ilgili bilgi için bence sehirfırtsatını aramalısınız
eminim işleriniz de açılacaktır
sadece kadınlar kulubu değil çok daha farklı müşterileriniz olacaktır

HelpDesk [agent]
teşekkür ederiz tavsiyeniz için en kısa zamanda konu hakkında bilgi almaya çalışacağız

You <click to change>
ben teşekkür ederim dinlediğiniz için

Nasıl kızlar :)))

Evt canım çok güzeldi bn ordan hisar elektrikli cezvemi hisar saklama kaplarımı bir de hisar sahan setimi bu kampanyayla 104e aldım.
Sarev den de battaniyemi ve pamuk saten nevresim takımımı aldım ikisi 144 e gelmişti toplam
Yeniden olsa süper olur

bnde nevresim bide fakirin kçk el süpürgesini istiyorum:S

Yeniden olsa süper olur

Evimis e de yollayalım o zaman cnm ayıpsın :9: bu arada kampanya baya iyiymiş ya.

Back
X