- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.880
- 798
Merhaba.
Is geregi hergun 70 dk mesafedeki ilceye gidip geliyorum. Dun aksam is cikisi cok fazla gormedigim genc bir anne 1,5 yaslarindaki bebegin altini acti.
Tum otobus disarda ayaz, icerde koku ve bunaltici kalorifer sicagi ile yolculuk yaptik
Cocukta herhangi bir belirti yoktu, otobuse bindikten 10 dk sonra giristi.
Ben ozellikle tepkisiz kaldim kimse sesini cikarmadi.
Benmi tuhafim, insanlarmi artik korkuyor, cocuk o diyip gecmelimiyim o kokuyu cekmek zorunda kalmak cok mu normal, anne boyle biseyi herkese dayatabilirmi anlamadim.
Neyi dert ettim, hic biseyi fakat genel fikri merak ediyorum.
Ben anne olsam fotograf ve video ihtimaline karsi asla boyle bsy yapmam.
En azindan soforden ve otobustekilerden ozur diler ilk tesiste bezi cope atardim
Yol sehirler arasi yol, otobusler kucuk sert koltuklu belediye otobusu cocugun herseyi ortadaydi.
Is geregi hergun 70 dk mesafedeki ilceye gidip geliyorum. Dun aksam is cikisi cok fazla gormedigim genc bir anne 1,5 yaslarindaki bebegin altini acti.
Tum otobus disarda ayaz, icerde koku ve bunaltici kalorifer sicagi ile yolculuk yaptik
Cocukta herhangi bir belirti yoktu, otobuse bindikten 10 dk sonra giristi.
Ben ozellikle tepkisiz kaldim kimse sesini cikarmadi.
Benmi tuhafim, insanlarmi artik korkuyor, cocuk o diyip gecmelimiyim o kokuyu cekmek zorunda kalmak cok mu normal, anne boyle biseyi herkese dayatabilirmi anlamadim.
Neyi dert ettim, hic biseyi fakat genel fikri merak ediyorum.
Ben anne olsam fotograf ve video ihtimaline karsi asla boyle bsy yapmam.
En azindan soforden ve otobustekilerden ozur diler ilk tesiste bezi cope atardim
Yol sehirler arasi yol, otobusler kucuk sert koltuklu belediye otobusu cocugun herseyi ortadaydi.