• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topluluk önünde konuşurken

Bravo topluma büyük hizmet ettiniz. Polisleri de arayin bunun da içeriğini değiştiririm ben şimdi. 50 yaşında menapoza giren kompleksli teyze misiniz ya, gelmiş yaziyosunuz bi de.

haddinizi aşmamanızı tavsiye ederim.
ben sizin sataşabileceğiniz çoluk çocuk değilim.
site kurallarını ihlal ediyorsunuz, ben de bunu ihbar ediyorum.

bekçilikle ilgisi yok.
kural ihlalini bildirmek için konulan KİB butonu tüm kullanıcılara yöneliktir.
Siz kafelerde şikayet kutusuna düzenli olarak şikayet kartları atan, en ön sırada oturup not tutan ama kimseyle paylaşmayan, sınıfın toplu kopya çekeceğini hocaya ilk söyleyen kişiliksiniz. Yaş büyür, yıllar geçer, milletin meramını anlattığı oylesine bir internet sitesinde dahi eksiklik ve yanlislik arayip bulan "gereğini yapan" kişi olursunuz. Hatta bence siz, hakkımı savunuyorum kelimesinin sempatisini kullanmaya çalışıp genel olarak rahatsızlık veren, bir seyleri tolere edemeyen birisiniz. Siz benden açtığım ve açacak olduğum konulardan uzak durun.

Siz kafelerde şikayet kutusuna düzenli olarak şikayet kartları atan, en ön sırada oturup not tutan ama kimseyle paylaşmayan, sınıfın toplu kopya çekeceğini hocaya ilk söyleyen kişiliksiniz. Yaş büyür, yıllar geçer, milletin meramını anlattığı oylesine bir internet sitesinde dahi eksiklik ve yanlislik arayip bulan "gereğini yapan" kişi olursunuz. Hatta bence siz, hakkımı savunuyorum kelimesinin sempatisini kullanmaya çalışıp genel olarak rahatsızlık veren, bir seyleri tolere edemeyen birisiniz. Siz benden açtığım ve açacak olduğum konulardan uzak durun.

şimdi site kuralları içerik değiştirmeyi yasaklamış
ben de bu yasağı deldim şikayet edildim ve ceza aldım çektim cezamı :)
burada suçlu olan bu durumu bildiren değil ki?
içeriği değiştirerek sen zaten ban cezası almayı göze almamış mıydın?

şimdi site kuralları içerik değiştirmeyi yasaklamış
ben de bu yasağı deldim şikayet edildim ve ceza aldım çektim cezamı :)
burada suçlu olan bu durumu bildiren değil ki?
içeriği değiştirerek sen zaten ban cezası almayı göze almamış mıydın?
Ceza çok umrumda değil açıkçası ama sonuçta bir derdim var başlığı altında bir şeyler yazıyoruz, hepimizin kendine göre sorunları varken böyle saçma şeylerin gorulmesinden, kusur aranmasindan inanılmaz rahatsızlık duydum. Isterse insanlar tüm konularındaki mesajlarını silsinler, banane, bu site moderatörlerinin işi, ancak onların bunu one çıkarma çabası hoş karşılanabilir. Site üyelere diğer uyeleri kibleme hakkını verdiyse de bunun amacının bu şekilde olduğunu zannetmiyorum.

Back
X