• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

toplum içinde rahat olmak istiyorum

girlpowerrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
78
19
88
İzmir
Arkadaşlar ben liseye gidiyorum.Ama ne var ki toplum içinde hiç rahat değilim mesela sınıfta sürekli karnım guruldar mı diye düşünüyorum.Daha önceden çok olmuştu.Ve iki haftadır başlayan başlayan birşey sürekli yutkunuyorum özellikle serviste sabah ve akşam eve giderken nerden geldi bilmiyorum ama sürekli yutkunuyorum.Ve sadece bu ses çıktığı içinde çok huzursuzum.Ve ben kiloluyum 74 maalesef boyum uzun ama yinede kilom belli baya diyetisyen sürekli aç kalmamam için meyva ve çerez türü şeyler verdi okulda onları gizli saklı yemeye çalışıyorum her tenefüs ve maalesef okul kıyafetlerimde çokk kilolu gösteriyor beni ve ben hiç rahat değilim takmamaya çalışsamda ciden elimde değil YARDIM EDİN LÜTFEN

Kendinle barışık olmaya çalış. Yaşın daha çok küçük, kendinden utanıp sıkılmana gerek yok. Seni olduğun gibi kabullenen insanlarla zaman geçirmeye çalış. Diyetisyene de gidiyormuşsun, zamanla kilolarından da kurtulucaksın işte. Bol bol spor yap, hem daha hızlı kilo verirsin, hemde sağlık açısından çok faydasını görürsün. Karnın guruldarsa guruldasın, bu normal bişey. Bunu anormal karşılayanlar aslında sorunlu insanlar. Kendini ezdirme, bu dünyaya bir daha gelmiceksin ve bir daha bu yaşlarına da geri dönemeyeceksin. O yüzden hayatının kıymetini bil ve kendini mutlu hissetmek için elinden geleni yap. Son olarak, kimsenin lafına bakıpta üzülme. Bir de erkeklere güvenme. :))

Arkadaşlar ben liseye gidiyorum.Ama ne var ki toplum içinde hiç rahat değilim mesela sınıfta sürekli karnım guruldar mı diye düşünüyorum.Daha önceden çok olmuştu.Ve iki haftadır başlayan başlayan birşey sürekli yutkunuyorum özellikle serviste sabah ve akşam eve giderken nerden geldi bilmiyorum ama sürekli yutkunuyorum.Ve sadece bu ses çıktığı içinde çok huzursuzum.Ve ben kiloluyum 74 maalesef boyum uzun ama yinede kilom belli baya diyetisyen sürekli aç kalmamam için meyva ve çerez türü şeyler verdi okulda onları gizli saklı yemeye çalışıyorum her tenefüs ve maalesef okul kıyafetlerimde çokk kilolu gösteriyor beni ve ben hiç rahat değilim takmamaya çalışsamda ciden elimde değil YARDIM EDİN LÜTFEN

canım o yutkunma olayı bende de var,bu bir tik. ben uzun yıllar yaptım bunu. kurtulmak için de yapmaya başladığında hemen kendini başka bişey ile meşgul et. ben hala arada yaptığımı farkediyorum ama aklımdan çıkarıp başka işlere yöneliyorum hemen. bende burun oynatma da vardı, kirpik koparma da :) ama hepsini bu şekilde azalttım dönem dönem geri geliyor ama hemen bırakabiliyorum artık..

İnanmıyorum!Bi an acaba bunu ben mi yazdım diye düşündüm!Bende lisedeyim ama senin bu söylediklerini 5. sınıftan 8. sınıfa kadar yaşadım ve lisede aştım.Benimde karnım guruldardı ve sadece bende böyle bi sorun olduğunu düşünürdüm ayrıca insanlar bu sesi duymasın diye iki büklüm olurdum ve duyarlarsa benden tiksineceklerini düşünürdüm o derece yani :D Bi de şu yutkunma konusu!İnanmıyorum birinin benimle aynı durumu yaşadığına!Böyle yutkunurken yada yemek yerken ses çıkardığımı düşünürdüm ve toplum içinde sürekli yutkunurdum.Doktora gitmiştim panik atak BAŞLANGICI demişti ama pes etmedim atlattım çok şükür.Bu yutkunma durumu hala azıcık var ama fark ettimki diğer insnalarda benim kadar yutkunuo.Merak etme hepsi geçicek.Ayrıca kilo konusuna gelirsek ben kilolu değilim ama çok sivilceliyim ayrıca dişlerim yamuk :D O kadar çok ilaç-maske vb. kullandım ki inanamazsın.Şuan roaccutane kullanıyorum 2 ay kaldı ve yüzüm bayağı düzeldi.Ayrıca tel taktırıcam bu yaz ama ondan önce bazı operasyonlar geçirmem gerekiyo.Bitane geçirdim bile.Çok zordu tüm gün uyuyamamıştım.Tüm uğraşlarıma rağmen bazen düşünce saçma gelir bu insanoğlunun beğenilme çabası ama bi şekilde kendimi hep çabalarken buluyorum.Yine de öğrendiğim bişey var en zor zamanında pes etme.Şuan zayıflicam de ve zayıfla!En zor an geldiğinde onu atlatmalısın çünkü gerisi çorap söküğü gibi gelir.Ayrıca sana bi şey daha söyliyim bu söylediğim herşeyi yaşadım ve hiç özgüvenimi kaybetmedim!Sadece resimlerde pek gülmem :DSırf bu özgüvenim sayesinde bi çok çıkma teklifi almışlığım ve bi çok arkadaşım vardır.Sadece kendine inan! <3

arkadaşlar.Verdiğiniz cevapları dikkate alıcağım çokk teşekkür ederim ben normalde hiç birşeyi takmayan bir kızdım ve amann ne olursa olsun dünyaya birdaha mı gelcem cinsindendim ama söylediğim gibi bu 2 ay beni mahfetti ama hepinize çok teşekkür ediyorum takmamayı denemeye çalışıcağım :D

Tatlım 74 kilo nedir ki hem boyunda uzunmuş diyet ve spora devam. İnsanların dönem dönem tik veya takıntıları olabilir. Eğer bunlar kendiliğinden aşılamayacak şeylerse ve hayat kaliteni düşürüyorsa bir psikiyatr a gidilir, sorun çözülür. Ama basit takıntılarsa zamanla kendi iradenle bırakırsın zaten. Karnın gurulduyorsa bişiler atıştırırsın kesilir, devam etse bile takma bu insani bi durum. Sanki herkes dört dörtlük mü boşver hayatın tadını çıkar :)

Back
X