Bir arkadaşım girişmişti o işe. Yapamadı. Takipçi falan satın almak lazım çok kişiye ulaşabilmek ve satış ihtimalini artırmak için. Ayrıca fotoğraflama işini iyi becermek lazım.
Bence ilk etapta kiyafet buyuk risk .Her gun yeni bir sey moda oluyor .Insanlar ne populerse ona yoneliyor .Madem boyle bir ise baslayacaksiniz .Kendinize bir kategori seçip sınırlama yapın. Pijama ,gomlek vs .Altindan kalkabilirseniz kategori eklersiniz .
Daha önce yaptım hatta ilk zamanlarıydı tam kurtlar sofrası tam olarak hangi konuda bilgi istiyorsunuz genel bilgi sayfalarca yaz yaz bitmez çok ince noktası var
Şu an kapan kaptı oraları, belli başlı kişiler isim yaptılar falan. Zor bence, kıyafetleri seçmesi, fotoğraflaması, insanlara göndermesi... Kimi insan sipariş veriyor, kargoladığında almıyor, kargo parası ödediğinle kalıyorsun gibi gibi. Vergilendirme gelecekti geldi mi bilmiyorum. Ben olsam bulaşmazdım.