- 6 Aralık 2016
- 3
- 1
- 6
- 39
- Konu Sahibi zeynepsahra44
-
Ne esimde ne bende genetik boyle hastalik yok bebegimde ilk kakasini hemen yapmisti inanirmisiniz 1 gunde heryerim kabardi stresten alerji döktüm pazartesi alinmisti pazartesi aramazlarsa sonuc iyi demek sanirim 1 haftada geliyormus sonuclarBebeğinizin solunumuyla ilgili yada sağlık durumuyla ilgili bi problem yoksa korkmanıza gerek yok zaten siz ve eşinizin her ikinizinde üst soyunda bu hastalık varsa ancak genetik geçişli olabiliyor.bide bu hastalık olan bebekler ilk doğdugunda bağırsak tıkanması oldugundan mekonyumunu yani ilk kakalarını yapamıyorlar.kendinizi üzmeyin ve ağlamayın sütünüz kesilebilir sakince bekleyin geçmiş olsun .
Merhaba aynı şeyi biz de yaşadık ilk kanda yüksek çıktı ikinci kanı vermedik direkt gidip ter testi yaptırdık yarım saatte sonuç alıyorsunuz ter testinden. Üstelik kesin sonuç veriyor. Ter testi normal çıktı. Yapan hemşire daha sonucu almadan merak etmeyin çok kişi ağlayarak geliyor hep negatif çıkıyor dedi.kan testini beklemeyin bence zaten birkaç saat beklemek bile insanın ömründen ömür götürüyorArkadaslar merhaba suanda ayni durumu yasiyorum ilk testimiz yüksek cikmis ikinciyi verdik daha sonuc cikmadi ama hergun agliyorum
merhaba hanımlar,içinizi rahatlatmak umuduyla yazıyorum, bizim bebeğimizin ilk topuk kanı 90 çıkınca sağlık ocağından aradılar; ikinciyi verdik 70 çıktı, kistik fibrozis şüphesi vardı, ter testi kiti malatya da bulabildik ve orada yaptırdık ,bu arada genetik test de yapıldı, ter testi çok şükür temiz çıktı( 19 çıktı )sonuç, bebeğimizde zaten herhangi bir bulgu yoktu, ilk kakayı geç yapma,tuzlu ten, yağlı kaka vb, bu 2 haftalık süreç çok zor geçti, nadir görülen bir hastalık ve zorlu bir süreç hem çocuk hem anne baba için, Allah tüm yavrulara şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?