• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TOPUKLU AYAKKABI ÖNERİ

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Kızlar hepinize merhaba. Konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açıyorum. Ben kilolu bir hatunum ayaklarımda 41 numara maşallah kürek gibidirler. Ama taraklı oldukları için ve çok narinler ufacık bir ayakkabı sıkması veya vurmasına gelemiyorlar. Topuklu ayakkabı giymem ve onlarla saatlerce durmam gerek malumunuz ayakkabılarda çok rahat olmalıyım. Bana bakırköy veya çevresinde büyük numara rahat topuklu ayakkabı satan veya özel yapan uygun fiyatlı ayakkabıcılat önerebilir misiniz acaba?

Taraklı ayaklar için özel ayakkabılar var.Yurtdışından new look sitesinden online alabilirsiniz.
Buradan "wide fit" serisine bakarsanız,size uygun geniş kalıplıdır.
Başka "wide fit" satan mağazalar marks & spencer ve cevahirdeki debenhams mağazası.

taraklı ve şişman ayaklar için özel ayakkabılar var, deichmann'larda bulabilirsiniz. fiyatları uçuk kaçık değil, makul.

Arkadaşlar benimde abiye siyah dizden 3-4 parmak yukarıda elbisemin altına ayakkabı almam gerekiyor. Etek kısmı dar değil salaş.
Sizden fikir almak istiyorum siyah bir ayakkabı alacağım ama model olarak nasıl bir ayakkabı alayım. Parmaklarım uzun 39 numara giyiyorum ayakkabı bulmakta çok zorlanıyorum. Çok fazla topuklu giymek de istemiyorum normal bir uzunlukta olsun istiyorum ve önden açık olunca uzun parmaklarım görünüyor diye sevmiyorum. Kapalı giyersem de parmaklarım sıkışıyor içinde, rahat yürüyemiyorum ertesi gün de ağrıdan yürümek istemiyorum.
Nasıl bir ayakkabı önerirsiniz var mı benim gibi böyle sorunlar yaşayan? Nasıl bir ayakkabıda rahat edebilirim, lütfen bir fikir verin. İnternetten ayakkabı almaya da çok çekiniyorum çünkü normalde zaten sorun yaşıyorum. En sevmediğim şey de ayakkabı alışverişi, çünkü bulamıyorum istediğim gibi olsa ya sıkıyor ya numarası olmuyor vs.

Bakırköyde kızılay var ya onun sokağında bir ayakkabıcı vardı sadece büyük numara satıyordu. Bi oraya bak istersen. Kapanmamıştır inşallah.
Kızlar hepinize merhaba. Konuyu nereye açacağımı bilmediğim için buraya açıyorum. Ben kilolu bir hatunum ayaklarımda 41 numara maşallah kürek gibidirler. Ama taraklı oldukları için ve çok narinler ufacık bir ayakkabı sıkması veya vurmasına gelemiyorlar. Topuklu ayakkabı giymem ve onlarla saatlerce durmam gerek malumunuz ayakkabılarda çok rahat olmalıyım. Bana bakırköy veya çevresinde büyük numara rahat topuklu ayakkabı satan veya özel yapan uygun fiyatlı ayakkabıcılat önerebilir misiniz acaba?

Edit: konu eskiymiş hortlatılmış. Pardon.

Bakırköyde özgürlük meydanından inerken sağda bir pasaj var .
Alt kısmı komple ayakkabıcı .
O mağazalarda özel yaptırabiliyorsunuz .

Back
X