Topuklu ayakkabı Renk değiştirme Vs ,, işinize çook yarayacak :))

hazal00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
369
1
26
Ankara
Merhaba Arkadaşlar az önce Fb gezinirken ne buldummm ne mi?? şimdi resmi yüklüyorum :))

İngilizce bir Sayfa o yazıyıda ekliyim Canlar ne yazılı resmin üstünde aynen şöyle

- Old Shoes
- Glitter from Rayher 110g
- Fabric glue of Stanger
- Brush
- Clear Coat from Marabu
How to make:
Step 1: Glue shoes one by one with a thin layer of fabric glue Brush! Pay attention not immediately be provided with the whole shoe glue, otherwise it complicates further processing.
Step 2: Glitter generously provided with fabric glue to make sprinkle and let stand for 5 minutes to boot!
Step 3: Outdoor shoes evenly sprayed with clear coat. Two layers of rich and dry them for 30 minutes!

Yani gerekli malzemeler ve nasıl yapıldığı zaten yazılıyor :))

İngilizce bilmeye ne gerek var? tutkalı sür pulunu dök işlem tamam resimden hersey anlasılıyor zaten

İngilizce bilmeye ne gerek var? tutkalı sür pulunu dök işlem tamam resimden hersey anlasılıyor zaten

haklısın ingilizce bilmeye gerek yok ama anlamayanlar için işte türkçe çevirisi :)
- Eski Ayakkabı
- Rayher 110g gelen Glitter
- Stanger Kumaş tutkal
- Fırça
- Marabu gelen Vernik
Hazırlanışı:
Adım 1: Tutkal ayakkabı kumaş yapıştırıcı Fırça ince bir tabaka ile tek tek! Hemen bütün ayakkabı yapıştırıcı ile sağlanamaz dikkat edin, aksi takdirde işleme daha da zorlaştırmaktadır.
Adım 2: Glitter cömertçe serpin yapmak ve önyükleme için 5 dakika bekletin kumaş yapıştırıcı ile sağlanan!
Adım 3: Açık ayakkabı eşit vernik ile püskürtülür. 30 dakika için zengin ve kuru iki kat!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…