Merhaba Arkadaşlar az önce Fb gezinirken ne buldummm ne mi?? şimdi resmi yüklüyorum :))
İngilizce bir Sayfa o yazıyıda ekliyim Canlar ne yazılı resmin üstünde aynen şöyle
- Old Shoes
- Glitter from Rayher 110g
- Fabric glue of Stanger
- Brush
- Clear Coat from Marabu
How to make:
Step 1: Glue shoes one by one with a thin layer of fabric glue Brush! Pay attention not immediately be provided with the whole shoe glue, otherwise it complicates further processing.
Step 2: Glitter generously provided with fabric glue to make sprinkle and let stand for 5 minutes to boot!
Step 3: Outdoor shoes evenly sprayed with clear coat. Two layers of rich and dry them for 30 minutes!
Yani gerekli malzemeler ve nasıl yapıldığı zaten yazılıyor :))
haklısın ingilizce bilmeye gerek yok ama anlamayanlar için işte türkçe çevirisi :)
- Eski Ayakkabı
- Rayher 110g gelen Glitter
- Stanger Kumaş tutkal
- Fırça
- Marabu gelen Vernik
Hazırlanışı:
Adım 1: Tutkal ayakkabı kumaş yapıştırıcı Fırça ince bir tabaka ile tek tek! Hemen bütün ayakkabı yapıştırıcı ile sağlanamaz dikkat edin, aksi takdirde işleme daha da zorlaştırmaktadır.
Adım 2: Glitter cömertçe serpin yapmak ve önyükleme için 5 dakika bekletin kumaş yapıştırıcı ile sağlanan!
Adım 3: Açık ayakkabı eşit vernik ile püskürtülür. 30 dakika için zengin ve kuru iki kat!