Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizce 19 yaşında üniversiteye yeni başlayan bir genç kız ne tarz topuklu ayakkabı kullanabilir okula giderken, abartı olmaması durumundan yani hani küçük kadın gibi göstermeyen
sizce 19 yaşında üniversiteye yeni başlayan bir genç kız ne tarz topuklu ayakkabı kullanabilir okula giderken, abartı olmaması durumundan yani hani küçük kadın gibi göstermeyen
tatlım üniversitenin ilk yılında kızlar genelde pek topuklu giyinmezler (tabi bölümüne göre değişir). ama sen diğerlerini sallama istediğin gibi giyin. nasıl olsa 1 yıl içinde senden görüp onlarda giymeye başlar
Canım ilk yıl sınıfta pek topuklu ayakkabı giyen olmaz tanışma aşaması, okula alışma, farklı algılanmama vs olmasından heralde emin değilim:))ama abartmadan dolgu topuk çok yüksek olmaması şartıyla kotlarla vs hoş durur birinci sınıf oraya git buraya koş pek hareketli oluyoruz rahat edersin:))
kızlar ikiniz de haklısınız zaten istediğim mümkün olduğunca spor, dolgu topuk da olur o tarz :) ona bile utanıyorum okul başlamadan alıp giymek istiyorum heves işte :)
kızlar ikiniz de haklısınız zaten istediğim mümkün olduğunca spor, dolgu topuk da olur o tarz :) ona bile utanıyorum okul başlamadan alıp giymek istiyorum heves işte :)
bencede okuldan once bır kac yerde gıy derım alıskın degılsın kazalar olmasın dikkat et alış önce:))evet ilk başta garip geliyor ama 2 kez giy sonrasında devamı gelir utanma ne utanıcaksın:))