Moda Haberleri topuklu bot 2013 modelleri

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Bir zamanlar uzun deri çizmeler ve Camel botlar kış modasının öncüleriydi, ama artık değil! 2013 kışında en moda ayakkabılar yüksek topuklu botlar. Özellikle deri ve süet modelleri tercih etmekte yarar var. Süet ayakkabıların temizliği biraz daha zahmetli olsa da, görüntüleri son derece gösterişli oluyor.

Yüksek topuk sözkonusu olduğunda birçok bayan tekrar düşünür, bunda da haksız değiller. Özellikle çalışan ve ayakta çok duran bayanlar için yüksek topuklar büyük bir işkence haline gelebilir. Fakat, artık yüksek topuklu botlar çoğunlukla dolgu tabanlı yapılıyor ve dışarıdan yüksek topuklu görünmesine karşın, göstermeden topuk ile ayak parmakları arasındaki yükseltiyi dengeliyor. Bu nedenle, bu ayakkabılar üzerinde sadece dengede kalmaya çalışmak kalıyor bayanlara!...

Bir ara çok moda olan dolgu topuklar da bu kış yavaş yavaş yerini ince ve uzun topuklu botlara bırakıyor. Gösterişin rahatlığa her zaman ağır bastığı bayan modası, bu sezon botlarda da kendini gösteriyor! Evet, kaldırım arasına sıkışan, demir mazgallarda kırılan topuklara bu kış her zamankinden daha fazla rastlayacağız :) Eğer şanslıysak belki de kendi ayakkabımıza uyan, kopmuş birkaç topuk bulabiliriz!..

Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım
Benim çok mutlu olacağım bir sene ince ve yüksek topuklarrrr

Son düzenleme:
2 nolu ayakkabıyı alacaktım ama son anda vazgeçtim. Niye almadıysam...

ilk sıralardan ortadaki griye
sondan da krem bagcıklıyı begendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…