Topukludan Vazgeçemeyenlere

bazılarına bittim çok güzeller var aralarındaa

Bir topice bakim diyorum ayy diorum ne güzel şelerr ve bakıyorum konuyu kim açmış tabekeee you know...

Kısss bunları nerden alıcaz zevklüüü insan

Evlerden uzak bir pembe topuklu hariç diğerlerine bayıldım, adresimi veriyorum, hepsinden 38 numara birer numune istiyorum.Kestane kebap, acele cevap zemuszemus

Bir topice bakim diyorum ayy diorum ne güzel şelerr ve bakıyorum konuyu kim açmış tabekeee you know...

Kısss bunları nerden alıcaz zevklüüü insan
ay şımarııım birazşakkıdı :kedi:
canım bi siteden buldum babetler flnda var ve bu ayakkabıların fiyatına inanamazsın 11 dolar 15 dolar fln ama siteden 100 dolardan asagı alısveriş yapamıosun bide gumrukten gecmeme gibi problemler oluomus yoksa 10 tanesini kafama koymustum sositososito site riskli işte biraz daha arastırayım mutlaka bişiler almalıyım burdan
Evlerden uzak bir pembe topuklu hariç diğerlerine bayıldım, adresimi veriyorum, hepsinden 38 numara birer numune istiyorum.Kestane kebap, acele cevap zemuszemus

oda guzel tamammı :dilcikar: lovelyshoes sitenin adı hemen at mailini göndrsinler 38 numara :sm_cool:

ya ama ama :sinifsinif:
bunlar çook güsel dibim düştü resmen opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…