- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Ak kelebek

Malzemeler 3 kişilik
. 9 adet kuzu bonfile
. Kekik
. Kimyon
. Kara biber
. Tuz
. Tereyağ ( istenildiği kadar)
. Sivri biber
Süslemek için
.domates
. Salatalık.
. Dere otu
. Havuç
. Turkish do&co zeytinyağı ile birlikte
Hazırlanışı
Öncelikle bonfilelerimizi güzelce yıkıyoruz daha sonra bonfilelri sıra ile tuz kimyon karabiber kekik dökerek harmanlıyoruz tepsi içerinde bu karışımı üzerlerine iyice yediriyoruz kızım çok baharat sevmediği için ben yüzeysel yaptım
Bu şekilde tepsi üzerinde baharatlarını döktüm
Resimde gördüğünüz gibi tost makinesini önceden ısıtıyoruz bonfileleri koymadan önce tost makinesine tereyağ koyuyoruz
Bonfileler çok sıkışmayacak şekilde sırayla koyuyoruz hepsini koyarsak Etler sulanacağı için makineden dışarı taşar ama boşluk kısımlarında biber közleyebiliriz
Yukarda bahsettiğim gibi etler sularını pişerken bırakıyor normalde çok açmaz isek tost makinesini su buharında çok yumuşak bir kıvam alıyor ben tek sefer açtım resim çekmek için her açtığınızda et üzerine tereyağ sürerseniz çok güzel kızarır etlerimiz
Etler pişmeden önce tost makinesinde biber domates soğan közlenebilir ben biber tercih ettim yalnızca ailemin damak zevkine göre.
Bu da son hali bonfilelerimizin sıcak bir sunum ve görsel bir efekt sizin zevkinize kalmış arkadaşlar ben böyle bir sunum tercih ettim umarım beğenirsiniz . Domates salatalık havuç
Ve dere otu kullandım süslemede üzerine gezdirmek için kişiye özel zeytinyağ turkish do&co zeytinyağı .Yapan arkadaşlara şimdiden afiyet olsun.
Son düzenleme: