- 25 Ekim 2010
- 21
- 5
- 88
- 34
Merhaba bayanlar... içimi rahatlatacak biseyler söylemenize o kadar ihtiyacım var ki.26 kasım son adet tarihim ve bulantili bi hamilelik geçirdiğim icin evime yakın olan devlet hastanesine kan sonuçlarını yaptirip,esiminde musait olduğu bi zamanda özele gidip sonuclarimi gosterdim ...ve hepsi temiz dendi bana.
Ama 1 hafta öncesi başka bi doktordan duyduklarım yikti beni.ocak ayında yapılan kan testlerimde toxoplazma sonucum (toxoplazma ımg 1.52)pozitif çıkmış.beni hemen üni ye gönderdiler vr sonucum yine pozitif çıktı.dogum tarihim tahmini 1 eylül ve artık yapılacak hiç bisey yok.sadece bekliyoruz .bebeğim ne durumda hiç bilmiyoruz.etrafinizda hamileliği boyunca toxoplazma yaşayan varmı.
Bu arada avidite testimin sonucuda ayın 23 unde cikicak...
Ama 1 hafta öncesi başka bi doktordan duyduklarım yikti beni.ocak ayında yapılan kan testlerimde toxoplazma sonucum (toxoplazma ımg 1.52)pozitif çıkmış.beni hemen üni ye gönderdiler vr sonucum yine pozitif çıktı.dogum tarihim tahmini 1 eylül ve artık yapılacak hiç bisey yok.sadece bekliyoruz .bebeğim ne durumda hiç bilmiyoruz.etrafinizda hamileliği boyunca toxoplazma yaşayan varmı.
Bu arada avidite testimin sonucuda ayın 23 unde cikicak...